🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Plante medicinale și 5 trucuri care te pot ajuta să slăbești

14:58:53 PM EEST

3 Plante medicinale și 5 trucuri care te pot ajuta să slăbești

Care sunt cele mai bune plante medicinale pentru slăbit? În ce mod contribuie acestea la îndepărtarea kilogramelor acumulate peste iarnă? Ce mai poți face să intri în sezonul frumos cu o siluetă mai suplă?

Natura, prin plantele medicinale, are un fel al ei aproape misterios să remedieze aspecte care multora le scapă de sub control. Inclusiv să sprijine curele de slăbire, să diminueze țesutul adipos sau să domolească pofta de mâncare.

3 Plante medicinale pentru slăbit și efectele lor asupra organismului

Ce plante medicinale te ajută la slăbit și cum reușesc?

Păpădia (Taraxacum officinalis)

Potrivit unui studiu (*1), la nivelul corpului, păpădia poate încetini sinteza lipazei pancreatice, acționând ca un factor natural anti-obezitate.

Printre proprietățile păpădiei stau și activitățile diuretice (scăderea retenției de apă) și digestive (stimularea tranzitului intestinal).

Socul (Sambucus nigra)

Așa cum rezultă dintr-un alt studiu (*2), extractele florilor de soc, împreună cu un deficit caloric zilnic, ajută la reducerea numărului de kilograme.

De asemenea, datorită concentrației antioxidanților, florile de soc facilitează normalizarea glucozei sanguine și controlarea poftei de mâncare.

Coada șoricelului (Achillea millefolium)

Așa cum dovedesc studiile (*3), extractele de coada șoricelului ajută la îmbunătățirea valorilor glucozei, la creșterea sensibilității la insulină și la reducerea hipercolesterolemiei.

Totodată, părțile aeriene reprezintă ingrediente prețioase ale tincturilor detoxifiante și diuretice, indicate pentru eliminarea toxinelor și apei din corp.

Acestea sunt doar câteva dintre plantele bune pentru slăbire, lista fiind mult mai lungă: frasin, fenicul, urzică, mătase de porumb, ghimbir etc.

Ce alte metode te pot ajuta să scapi de kilograme?

Nicio plantă nu trebuie considerată o pastilă magică în măsură să rezolve toate problemele vizavi de masă și compoziție corporală. Însă câteva, sub formă de ceaiuri și tincturi, chiar pot oferi susținere procesului de slăbire, desigur, dacă le însoțesc unele schimbări în stilul de viață.

#1. Consumă multă apă – Apa înainte de masă mai scade percepția de foame. În plus, uneori, corpul confundă senzația de foame cu cea de sete.

#2. Alternează la duș apa caldă cu cea rece – Procedând astfel, vei activa metabolismul (consumul caloric) și vei favoriza transpirația.

#3. Renunță la alte activități când mănânci – De pildă, oamenii care se uită la TV în timpul meselor mănâncă mai mult decât ceilalți care nu o fac.

#4. Mănâncă încet – Creierul percepe senzația de sațietate abia după 20 de minute (este timpul necesar suprimării grelinei – ”hormonul foamei”).

#5. Combină antrenamentele aerobe cu cele anaerobe – Dacă activitățile aerobe (cardio) asigură un mare consum caloric pe moment, cele anaerobe, crescând masa musculară, activează metabolismul ulterior (mușchii sunt mari consumatori calorici în repaus).

Recomandări de remedii pentru slăbit din magazinul Faunus Plant

Dacă ai o problemă cu controlarea poftei de mâncare și cu reducerea kilogramelor, încearcă remediile noastre din Pachetul Slăbire – Silueta Ideală!

Administrate împreună cu o alimentație bine echilibrată și cu un program de mișcare, ceaiurile și tincturile cu proprietăți diuretice și depurative contribuie la scăderea / menținerea ponderală, ajutându-te să-ți pregătești silueta pentru sezonul frumos.

 

Surse:

(*1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2788186/

(*2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7185606/

(*3) https://www.researchgate.net/publication/338191699_Yarrow_Supercritical_Extract_Ameliorates_the_Metabolic_Stress_in_a_Model_of_Obesity_Induced_by_High-Fat_Diet

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

151 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

151 Reviews
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Detoxifiere și purificare. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandată în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

7 Reviews
46,00 lei