🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Leacuri și remedii bătrânești pentru plămâni

Apr 29, 2022 postat de Roxana
Leacuri și remedii bătrânești pentru plămâni

Cu mult timp în urmă, străbunii noștri au descoperit puterea plantelor care vindecă plămânii. Iar noi, echipa Faunus Plant, ne-am gândit să ți le aducem sub forma leacurilor bătrânești pentru răceală la plămâni și alte afecțiuni ale aparatului respirator.

Așa că, dacă te confrunți cu dureri de plămâni, senzație de apăsare în piept, oboseală, tuse productivă sau seacă, remediile naturiste de la Faunus Plant sunt aici să te ajute să respiri bine din nou.

Testate cum se cuvine, plantele vindecătoare și aromatice te ajută să previi și să tratezi diferite afecțiuni ale plămânilor. Avem grijă să-ți oferim, din generație în generație, doar produse naturiste certificate, pentru ca tu să te bucuri de sănătate.

Hai să descoperim împreună curiozități despre aparatul respirator, cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia și remedii naturiste pentru răceala la plămâni.

Probleme respiratorii?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Importanța plămânilor ca organe principale ale aparatului respirator 

Știai că plămânii au o suprafață totală de 40 de ori mai mare decât suprafața întregului nostru corp? Sau că plămânii au un rol important în vorbire, datorită aerului care ajută coardele vocale să vibreze și să producă sunete?

Localizați în cavitatea toracică, plămânii sunt organe pereche care te ajută să elimini dioxidul de carbon din sânge și să-ți oxigenezi întregul corp. Nu degeaba atunci când respirăm adânc aer proaspăt, ne simțim plini de viață.

Plămânii fac parte din aparatul tău respirator împreună cu:
- nasul,
- faringele,
- laringele,
- traheea,
- pleura,
- bronhiile,
- bronhiolele.

Pe lângă faptul că ne ajută să respirăm, plămânii mai au și alte roluri pe care ar fi bine să le cunoști.

Produse Recomandate

Alte roluri ale plămânilor în organismul tău

Plămânii nu doar că te ajută să elimini dioxidul de carbon din sânge și să oxigenezi toate țesuturile organismului, ci:
- contribuie la reglarea presiunii sanguine,
- filtrează cheaguri mici de sânge din vene,
- ajută la producerea trombocitelor, responsabile de procesul de coagulare a sângelui,
- te protejează de substanțele poluante datorită receptorilor olfactivi. 

Din câte poți observa, plămânii au multe funcții importante în organism. Așa că e indicat să-i păstrezi sănătoși, prevenind cele mai întâlnite afecțiuni, cum ar fi răceala. 

Desigur, mai sunt și alte boli pulmonare despre care ar trebui să afli. Și leacuri bătrânești pentru plămâni care te pot ajuta.

Afecțiuni des întâlnite ale plămânilor. Ce le cauzează

Ai zice că sănătatea plămânilor tăi nu depinde în totalitate de tine pentru că nu poți controla factorii poluanți, alergiile sau factorii genetici. Însă afecțiuni des întâlnite precum răceala la plămâni, apa la plămâni, pneumonia sau gripa au alte cauze.

Trebuie să știi că atât răceala la plămâni, apa la plămâni sau gripa apar din cauza infecțiilor virale. 

Iar principalul simptom care anunță o problemă cu plămânii este...

Tusea, cel mai întâlnit simptom al bolilor de plămâni

Actul de a tuși este unul dintre cele mai importante reflexe pe care le dobândim de-a lungul vieții. Datorită ei, prevenim apariția infecțiilor și ne curățăm căile respiratorii. 

Însă o tuse de care nu mai putem scăpa este simptomul bolilor pulmonare, cum ar fi răceala la plămâni. Leacurile pentru tuse sunt eficiente în tratarea acestui simptom.

Ce trebuie să mai știm despre răceala la plămâni?

Vrei să afli primul de promoțiile și noutățile Faunus Plant?
Abonează-te acum!

Răceala la plămâni sau bronșita – simptome și cauze

Tusea este simptomul cel mai des întâlnit când vorbim despre răceala la plămâni. Aceasta se numește în termeni medicali bronșită și apare din cauza inflamării bronhiolelor, căile respiratorii de la nivelul plămânilor. 

Răceala la plămâni poate fi ușor confundată cu o răceală normală, numai că este localizată la nivelul plămânilor. Uite și diferențele dintre răceală și gripă.

Răceala la plămâni - simptome

Simptomele răcelii la plămâni sunt următoarele:
- senzație de presiune pe piept în timpul tusei,
- respirație șuierătoare,
- febră,
- tuse seacă la început, apoi tuse productivă,
- oboseală.

Din păcate, dacă răceala la plămâni nu este tratată la timp și corespunzător, poate duce la complicații precum pneumonia. 

Răceala la plămâni – cauze și tipuri

Mai trebuie să afli că răceala la plămâni sau bronșita este de două feluri:
- acută,
- cronică.

Bronșita acută durează aproximativ două săptămâni, cu o tuse care se vindecă în trei săptămâni.

Bronșita cronică poate să dureze peste 2 ani și apare la persoanele fumătoare, uneori și în cazul persoanelor care fumează pasiv. Poate fi recunoscută ușor după tusea productivă de lungă durată.

Leacuri bătrânești pentru răceală la plămâni 

Leacurile bătrânești pentru răceală la plămâni te pot ajuta și în cazul în care suferi de bronșită acută, dar și de bronșită cronică.

Ca să scapi cât mai repede de răceala la plămâni, ai nevoie de produse naturiste care să te ajute să expectorezi și produse cu proprietăți emoliente, care să-ți calmeze gâtul iritat.

Încearcă ceaiul Respiratorus pentru căi respiratorii sănătoase, compus din 5 plante medicinale și siropul de pin de la Faunus Plant, cu proprietăți expectorante și emoliente.

Iar pentru rezultate excelente nu uita să incluzi pachetul Răceală și Gripă Faunus Plant, care conține:
- ceai Respiratorus,
- sirop Respiratorus,
- sirop Vitaminizantus,
- tinctură Propolis.

Gama Respiratorus de la Faunus Plant te ajută să scapi rapid și natural de simptomele neplăcute ale răcelii la plămâni. Nu uita, dacă respirație sănătoasă nu e, nimic nu e.

Descoperă toate leacurile bătrânești pentru plămâni în magazinul nostru online. Bucură-te de tratamentele naturiste pentru răceala la plămâni cu tradiție, menite să-ți trateze afecțiunile prin puterea tămăduitoare a plantelor aromatice.

Trimite mai departe