🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Beneficiile Uleiului De Masaj Anticelulitic Faunus Plant

Mar 29, 2023 postat de Roxana
Beneficiile Uleiului De Masaj Anticelulitic Faunus Plant

Majoritatea femeilor, indiferent de vârstă, pot avea celulită, acea grăsime în exces care provoacă „gropițe” inestetice la nivelul pielii. Surprinzător sau nu, celulita nu afectează doar persoanele supraponderale, ci şi pe cele cu o greutate normală ori chiar pe cele subponderale.

Vorbim despre o afecțiune a pielii foarte frecventă, inofensivă, dar care provoacă un aspect neplăcut pe coapse, șolduri, fese și abdomen din cauza inflamării țesutului conjunctiv prin acumularea de apă și toxine.

Celulita apare în urma depozitării neuniforme a grăsimii și se caracterizează prin depuneri de țesut adipos cu repartizare neuniformă ce se stabilesc între țesuturile fibroase dintre piele și mușchi. În caz concret, grăsimea împinge pielea în exterior, în timp ce țesuturile fibroase trag pielea în interior, iar așa apare suprafața cu aspect de coajă de portocală.

În acest context, masajul anticelulitic poate fi cea mai bună soluție pentru tratarea eficientă și de durată a zonelor afectate. Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe despre masajul anticelulitic și care sunt cele mai bune uleiuri naturale împotriva celulitei.

Probleme cu celulita?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Ce este și care sunt beneficiile masajului anticelulitic?

Celulita apare cel mai des pe coapse, fese, dar și pe abdomen. Afecțiunea poate să apară din cauza acumulării kilogramelor în plus sau poate avea cauze genetice. De aceea, cele mai multe tratamentele anticelulitice includ tehnici de masaj care stimulează circulația, elimină toxinele și reduc fluidele în exces din zonele în care a apărut „coaja de portocală”.

Masajul anticelulitic comprimă celulele de grăsime și este special conceput pentru a pune presiune pe zonele afectate de celulită. Tehnicile de masaj anticelulitic se bazează pe strângerea pielii și „stoarcerea” depozitelor de grăsime.

Una dintre cele mai bune și utilizate soluții pentru a reduce sau chiar elimina celulita este masajul cu ulei anticelulitic. Obținut din produse 100 % naturale, uleiul produs de către familia Faunus Plant acționează în profunzimea pielii și este un aliat important în lupta contra celulitei.

Un masaj poate fi făcut și fără utilizarea unui ulei. Din nefericire, în acea situație masajul ar deveni destul de greoi și chiar dureros sau inconfortabil. Uleiul de masaj reduce frecarea dintre mâini și piele sporind efectele benefice ale fiecărui tratament precum și buna absorbție a substanțelor naturale benefice pentru sănătatea pielii.

Dacă nu ai timp de masaje profesionale anticelulitice, poți încerca să te masezi singură. Dar mai întâi alege un produs care înlesnește operațiunea, catifelează pielea și favorizează obținerea rezultatelor.

Produse Recomandate

Beneficiile uleiul de masaj anticelulitic Faunus Plant

Uleiul de masaj anticelulitic contribuie la arderea grăsimii localizate și la redarea supleții și tonusului pielii. În plus, catifelează pielea și îi oferă un aspect strălucitor.

Cu acțiune benefică împotriva celulitei, uleiul de masaj anticelulitic Faunus Plant este obținut prin prelucrare manuală. Conține extracte 100% naturale din plante pentru îmbunătățirea eficientă a aspectului pielii.

Uleiul oferă o experiență plăcută în timpul și după efectuarea masajului și tratează zonele afectate de celulită de pe șolduri, coapse, fese și abdomen. Are o aromă plăcută, cu note ierboase de salvie și rozmarin. Are efect calmant, ajută la tonifiere, stimulează microcirculația și se absoarbe rapid în piele, lăsând-o netedă și catifelată.

Formula este naturală și este rezultatul unui amestec de 2 uleiuri (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui), vitamina D și extracte de ierburi (iederă, cimbrișor și coada șoricelului).

Vrei să afli primul de promoțiile și noutățile Faunus Plant?
Abonează-te acum!

Îți recomandăm să aplici o cantitate generoasă de ulei de masaj anticelulitic pe pielea curată și apoi să masezi până la absorbția completă. Cel mai bine e să-l utilizezi după un duș cald, când porii pielii sunt mai dilatați. Folosește-l cel puțin de două ori pe zi în primele patru săptămâni – de preferat dimineața și seara, exclusiv pe zonele afectate.

În catalogul online Faunus Plant găsești și alte produse naturiste recomandate pentru sănătatea pielii și pentru detoxifierea naturală a organismului. Le regăsești pe toate în paginile dedicate afecțiunilor dermatologice și celor depurative și detoxifiante.

Noi, cei din familia Faunus Plant, oferim remedii naturiste din plante medicinale și aromatice certificate internațional și suntem alături de tine atunci când vrei să afli mai multe despre un stil de viață sănătos și echilibrat.

Lasă-te inspirat de natură și bucură-te de toate beneficiile pe care ți le oferă.

Trimite mai departe