🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Metode pentru reactivarea sistemului limfatic

14:56:32 PM EEST

4 Metode pentru reactivarea sistemului limfatic

Stimularea sistemului limfatic este o măsură necesară pentru a repune sănătatea pe picioare.

Sistemul limfatic este un mecanism complex. Așa ca multe alte sisteme, se poate resimți uneori. Odată ce dă semne de ”oboseală” și devine incomplet funcțional, poate cauza probleme de sănătate destul de comune:

 - Creștere / oscilații în greutate;
 - Picioare umflate și obosite;
 - Intoxicarea organismului;
 - Formarea celulitei;
 - Constipație;
 - Oboseală generalizată;
 - Amorțirea membrelor în timpul somnului;
 - Inflamații ale pielii;
 - Dureri de cap etc.

Remedii pentru stimularea sistemului limfatic

Pentru a-i ”corecta” functiile, e important să se intervină asupra stilului de viață (și nu numai). Unele măsuri sunt foarte la îndemână:

Activitate fizică

Mișcarea e vitală. În general, desfășurarea unor activități fizice regulate favorizează fluxul limfatic, reușind direcționarea toxinelor spre organele responsabile cu eliminarea lor.

Pentru a ajunge la efectele dorite, e nevoie măcar de 30 de minute pe zi de mișcare. Indicate în acest sens sunt exercițiile de tip cardio (sărituri simple, coardă, alergare, aerobic, înot etc.). Eficace sunt inclusiv mersul rapid (nu în ritm de plimbare) și exercițiile de stretching.

Alternarea dușurilor calde cu cele reci

În timpul dușurilor, în loc să se mențină apa la o temperatură constantă, se pot alterna jeturile calde cu cele reci. Simultan, se poate varia presiunea apei.

Acțiunea apei calde provoacă dilatarea vaselor sanguine, iar jeturile reci le contractă. Folosind proprietățile termice și de presiune ale apei, se poate stimula fluxul limfei. Procedura se va evita însă în caz de sarcină, hipertensiune și probleme cardiovasculare.

Consumul de apă cu lămâie

Deshidratarea e una dintre cele mai frecvente cauze ale congestiei limfatice. Cea mai bună băutură pentru organism rămâne apa, cu efecte particulare asupra sistemului limfatic.

Pentru accelerarea procesului, se poate adăuga la apă suc de lămâie proaspăt stors. În acest mod, apa are un gust mai plăcut. De asemenea, devine mai alcalină, ajutând la alcalinizarea și la remineralizarea limfei și organismului.

Exerciții de respirație

În timp ce inima pompează sângele prin vase, niciun organ nu îndeplinește un rol similar pentru canalele limfatice. Însă acest rol se poate substitui prin exerciții de respirație.

Dacă un mecanism respirator corect facilitează circulația limfatică, respirația superficială și accelerată o poate bloca. ”Corect” înseamnă o respirație profundă, lentă, inspirând pe nas și expirând încet pe gură. Exercițiile contribuie la oxigenarea sângelui și la circularea limfei.

În completare

Cum de pe urma fluxului limfatic ”leneș” se resimt greutatea corporală și aspectul pielii, pentru a ajuta și mai mult ”carențele”, doritorii pot recurge la remediile Faunus Plant.

În particular, e vorba despre produse naturise cuprinse în pachetele Detoxifiere și Slăbire – Silueta ideală. Încearcă o cură de 3 luni și vei simți schimbările!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 157,50 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Ceai Dermatofitus 90g

Piele sănătoasă, purificare și detoxifiere. Amestec compus din 8 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandat în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

9 Recenzii
24,00 lei 20,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Detoxifiere și purificare. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandată în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

7 Reviews
46,00 lei 34,50 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei 39,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei 31,00 lei