🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Adu vacanța la tine acasa! Metode de relaxare în sau după vacanță

14:57:57 PM EEST

Adu vacanța la tine acasa! Metode de relaxare în sau după vacanță

Ca să-ți reamintești aroma vacanțelor de altă dată, ca să-ți mai domolești nițel nerăbdarea până la următoarele ieșiri în totală libertate, ca să-ți mai treacă dorul concediilor programate îndelung, îți propunem câteva metode de relaxare.

Sunt practice și accesibile, ușor de pus în aplicare și nu te costă mult. De unele te poți bucura acasă la tine și chiar funcționează.

Te ajută să alungi gândurile fumurii, anxietatea, tensiunea fizică și toate ”greutățile” acumulate de când cu virusul nărăvaș și dinaintea lui. Totul, ținând departe riscurile de infectare.

Metode de relaxare la-ndemâna tuturor

În acest an, mulți dintre cei care și-au făcut planuri pentru călătorii și vacanțe mai îndepărtate au fost nevoiți să-și reconsidere opțiunile. Unii au reușit să profite de ieșiri, fără nicio diferență, alții, mai temperați, si-au restrâns paleta de posibilități.

Dar cu sau fără aventuri peste mări și țări, cu toții avem nevoie de pauze. Să ne revenim, să ne odihnim, să ne regăsim pacea și echilibrul. Să ne completăm forțele și energiile pentru un nou început la job, la școală și în viață în general.

Iată între ce metode de relaxare poți alege, fără groază că te vei îmbolnăvi, unele posibile în confortul casei tale:

Contactul cu natura 

Apropierea de natură, măcar din când în când, oferă organismului detașarea de care are nevoie. O scurtă plimbare, o drumeție, un weekend în natură, timpul petrecut în aer liber sunt alternative ce ajută la deconectare.

Sfatul nostru este să (re)descoperi plăcerea aventurilor outdoor și a momentelor de ”break” chiar și când nivelul de stres este tolerabil. Sau cât încă energiile se mențin la cote sigure.

Ceaiurile din plante

Controlarea stărilor de stres și nervozitate este posibilă dacă se recurge la remedii naturiste, așa cum sunt produsele naturale din plante cu acțiune calmantă, relaxantă, anxiolitică, sedativă, tonică și hipotensivă.

Din această categorie fac parte teiul, lavanda, valeriana sau păducelul. Sunt disponibile și în magazinul Faunus Plant sub formă de ceaiuri și tincturi pentru sistemul nervos.

Mai mult timp pentru tine

Pentru a te simți mai bine din toate perspectivele, pentru a-ți completa nivelul de optimism și de energie, nu căuta chestii sofisticate. Și-n acest caz, lucrurile simple, inspirate din rutina zilnică, funcționează.

Încearcă o baie caldă în compania uleiurilor esențiale calmante și antistres cu citrice, cireș sau iasomie. Alege o coafură nouă, un parfum sau adu un aer proaspăt în garderobă. Pe scurt, dedică-ți timp și fă ceva exclusiv pentru tine.

Masaj relaxant cu uleiuri naturale 

Dacă din variate motive nu ai avut sau nu ai timp pentru vacanțe în adevăratul sens al cuvântului, tot nu e motiv de îmbufnare. Poți avea vacanțele la ușa ta și, mai ales, pe pielea ta, prin masaje relaxante cu uleiuri naturale.

Având în vedere că detensionează și revigorează, reprezintă un răsfăț necesar nu doar ocazional. Ca să te convingi, nu căuta mai departe decât în magazinul Faunus Plant.

Vezi gama nostră de uleiuri de masaj cu extracte de plante și uleiuri esențiale! Folosește-le cu încredere de câte ori ai nevoie. Simțindu-le efectele pozitive, vei înțelege că poți obține atât de multe, cu atât de puține investiții și eforturi!

Reține!

Avem nevoie de pauze și de metode de relaxare cu atât mai mult cu cât constrângerile, limitarea libertăților și toate regulile impuse sporesc anxietatea și accentuează stresul.

Dar oricare ne sunt alegerile și drumurile, la fiecare pas, pe lângă casă sau departe de ea, trebuie să respectăm măsurile capabile să ne ferească de patogeni. De la cele de distanțare și regulile aproape banale de igienă, până la restricțiile de călătorie – necesare și ele.

Evident, cu puțină bunăvoință, putem avea parte și de lucruri frumoase, de pauze și destindere.

Dar în tot acest context de alertă, oare ne mai putem bucura de vacanțe, adevăratele terapii pentru suflet, minte și corp, dar totodată să fim și să ne simțim în siguranță? Cu certitudine, după cum demonstrează propunerile noastre, DA!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

5 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin, faunusplant.ro
Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin

Cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coada Șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin.

60 Reviews
32,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Energizant 100ml, faunusplant.ro
Ulei Masaj Energizant 100ml

Cu acțiune energizantă și revigorantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Portocale și Lămâie.

57 Reviews
32,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
Ulei Masaj Relaxant 100ml

Cu acțiune relaxantă și reconfortantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Lavandă și Ylang-ylang.

58 Reviews
32,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Lavanda 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Lavanda 200ml

Sedativ nervos, diuretic, coleretic-colagog, antiseptic, antispastic, analgezic, calmant, cicatrizant.

5 Recenzii
38,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Valeriana 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Valeriana 500ml

Stimulează sistemul nervos central, hipotensiv, sedativ, hipnotic, antispastic.

9 Reviews
72,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Paducel 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Paducel 500ml

Tonic cardiac, hipotensor, vasodilatator, coronarodilatator, sedativ.

9 Reviews
72,00 lei