🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum tratăm naturist insolațiile și arsurile solare

14:59:07 PM EEST

Cum tratăm naturist insolațiile și arsurile solare

Timpul petrecut la plajă, în plimbări lungi sau la grătare poate fi un bonus minunat al vacanței. Însă temperaturile estivale pot să ne strice vacanțele, astfel încât chiar și un simplu drum până la cumpărături să ne afecteze pielea sau starea de bine a corpului. 

 

Cum să tratăm corect și sănătos afecțiunile pielii pe timpul verii, folosind metode naturiste?

 

Unele arsuri solare pot părea superficiale sau pot trece repede, însă și stratul mai profund al epidermei are de suferit. Modificările pe care le suferă corpul atunci când este prea expus la soare au devenit periculoase, iar pielea face multe eforturi pentru a vindeca și repara zona afectată. De aceea este important să o ajutăm cu remedii cât mai naturale și să facem și profilaxie pentru evenimentele următoare.

 

De asemenea, e important ca după o arsură solară, băile să fie făcute cu apă rece și nu caldă, la o presiune mică a dușului.

 

În același timp, o insolație este un termen foarte cunoscut, însă niciodată nu știm exact ce se petrece cu corpul nostru atunci când îi resimțim simptomele. Insolația este literalmente supraîncălzirea corpului, care intră într-o stare de alertă, deoarece simte că a pierdut sarea și lichidele din organism. Astfel, corpul nostru resimte:

  • Extenuare
  • Slăbiciune
  • Greață
  • Confuzie și dezorientare
  • Crampe musculare.

     

    De aceea nu se recomandă efortul fizic pe caniculă, iar competițiile sportive sunt anulate atunci când temperaturile sunt ridicate, sau se țin de la bun început la ore foarte matinale.

     

    Cei mai predispuși la insolație sunt copiii, seniorii, persoanele care suferă de afecțiuni cardiace (este mai dificil să ne reglăm ritmul inimii în acele condiții extreme) sau persoanele supraponderale.

     

    Ce produse ne ajută în tratarea naturală a afecțiunilor provocate de soare?

     

    Unguentul Dermatofitus

     

    Dacă în urma arsurilor apar bășici este important să le lăsăm să se vindece natural, dar să aplicăm și protecție antibacteriană în cazul în care se sparg. Unguentul Dermatofitus este cicatrizant, antibacterian, antiseptic și regenerator al pielii, astfel încât va acționa ca un calmant local și remediu natural atunci când pielea noastră va fi înroșită.

     

    Balsamul de buze cu propolis

     

    Chiar dacă ne gândim că vom aplica creme și pe buze, acestea au nevoie de îngrijire diferită. Balsamul le protejează și catifelează, în timp ce propolisul are proprietăți antibacteriene și previne inflamațiile.

     

    Tinctura de Propolis

     

    Acționează în interior pentru a fi bine la exterior! Acesta este motto-u tincturii de propolis, care prin natura ei este analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, antimicotică, antivirală, imunomodulatoare, antioxidantă și cicatrizantă. Chiar dacă nu ai avut probleme cu pielea, propolisul este un ingredient minune, așa că tinctura merită un loc permanent în cameră, ea ajutând și în probleme de răceală, gripă, faringite, laringite, amigdalite, traheite, bronșite, viroze respiratorii, sinuzite, sau stări de imunitate scăzută.

     

    Le regăsești pe toate în pachetul de vară conceput special pentru o piele sănătoasă. 

     

    Nu uita de cremele cu factor de protecție solară, sunt cel mai bun prieten al pielii și tinereții tale pe toată perioada anului. Soarele nu mai este doar un adjuvant în întărire soarelui, așa cum ni se spunea în copilărie, ci poate avea acum și efecte nocive asupra pielii noastre. De aceea trebuie să ne bucurăm de el cu moderație, pentru a avea o vară sănătoasă.

    Produse recomandate

    Magazin naturist, Unguent Dermatofitus, 100 ml. Formulǎ 100% naturală cu Mărul Lupului și Gălbenele, pentru vindecarea Pielii. Efect Cicatrizant, Antibacterian și Regenerator. Combate afecțiunile cutanate de la arsuri la psoriazis, faunusplant.ro
    76 Reviews
    42,00 lei 31,50 lei
    Magazin naturist, Tinctura Propolis 20ml, faunusplant.ro
    Tinctura Propolis 20ml

    INTERN: analgezic, antiinflamator, antimicrobian, antimicotic, antiviral, imunomodulator, antioxidant, antitumoral. EXTERN: cicatrizant, analgezic, antiinflamator, antimicrobian.

    22 Recenzii
    25,00 lei 21,00 lei
    Magazin naturist, Balsam Buze Propolis 5ml. Protejeazǎ şi hidrateazǎ intens buzele crǎpate. Extractul de gǎlbenele şi vitamina E regenerează pielea uscată. Protejează împotriva efectelor factorilor externi, faunusplant.ro