🎁 Până la 50% DISCOUNT la TOATE produsele! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Mesele de Săbători îngreunează digestia: Cum poți ajuta sistemul digestiv?

14:58:30 PM EEST

Mesele de Săbători îngreunează digestia: Cum poți ajuta sistemul digestiv?

Este inutil să spunem, dar o spunem... De Sărbători, este aproape imposibil să mănânci puțin și sănătos. Consecințele se văd mai cu seamă la nivelul aparatul digestiv, devenit un fel de ”victimă” sigură a exceselor culinare.

Cu această ocazie, îți vom vorbi despre cum să remediezi tot ce ”strici” la Sărbătorile de iarnă și, în principal, despre ceaiuri tradiționale pentru îmbunătățirea digestiei.

De Sărbători, mese mai abundente! Dar de ce?

Cu toate tentațiile Sărbătorilor, ce ațâță poftele, respectarea regimului alimentar devine o misiune extrem de grea între Crăciun și Sfântul Ion. Și-ți vom explica de ce mănânci chiar dacă simți că explodezi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te complaci crezând că nu ai ce face.

Potrivit prestigioasei publicații The Guardian, răspunsul la această mare problemă trebuie căutat în modul cum reacționează creierul.

Mecanismul care declanșează pofta de mâncare, puternic influențat de nivelul glucozei din sânge, diferă de mecanismul care dă senzația de sațietate.

De regulă, creierul acționează bazându-se pe experiențele anterioare, pe informațiile adunate despre mesele precedente, atenționând că e momentul să ne oprim dacă am mâncat destul.

Dar, așa cum se întâmplă de Sărbători, exagerăm câte un pic la fiecare masă și în fiecare zi, ”deranjând” bunele obiceiuri vechi.

Incapabil să mai recunoască pragul de sațietate, creierul își pierde rolul de ”gardian” și uită practic să anunțe corpul să se oprească din mâncat. Drept urmare, mâncăm pe rupte.

Ceaiuri tradiționale pentru îmbunătățirea digestiei, de la Faunus Plant

Cum se arată zile ”grele” la orizont, sistemul digestiv necesită puțin ajutor. Pus în dificultate nu e doar stomacul, ci și intestinul, ficatul și pancreasul. Așadar, ce e de făcut?

Ca de multe ori, nu trebuie căutat mai departe de remediile fitoterapeutice, așa cum sunt ceaiurile tradiționale pentru îmbunătățirea digestiei de la Faunus Plant.

Ceaiul Gastric, cu proprietăți antispastice, antiinflamatoare, astringente și cicatrizante:

  • Combate balonările și stările de greață;
  • Favorizează tranzitul intestinal;
  • Diminuează aciditatea gastrică.

Ceaiul Hepatobiliar, datorită mixului de plante cu efect hepatoprotector și coleretic-colagog:

  • Protejează celulele hepatice;
  • Intensifică fluxul biliar;
  • Reduce disconfortul abdominal.

Ceaiul Glicemie Normală, prin amestecul celor 9 plante cu acțiune hipogliceminată:

  • Activează funcționarea pancreasului;
  • Echilibrează valorile glicemiei.

Toate aceste ceaiuri fac parte din gama Rețete Tradiționale, fiind preparate după rețete originale, moștenite în familia noastră de generații. Proprietățile lor fitoterapeutice sunt îndelung demonstrate și nu lasă loc de nicio îndoială cu privire la eficiența cu care acționează dacă se respectă indicațiile de administrare.

Pentru a vedea întreaga paletă de ceaiuri, te invităm să faci un popas în magazinul online, în categoria Ceaiuri Rețete Tradiționale!

Produse recomandate

Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g

Amestec din 9 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

10 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g

Amestec din 17 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare, fiind recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie și insuficienţă hepatică, fiere leneșă, stare de greaţă și vomă, litiază biliară, balonări abdominale, ficat mărit, gură amară.

17 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei