🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ceaiurile naturiste perfecte pentru vară

14:59:05 PM EEST

Ceaiurile naturiste perfecte pentru vară

Ceaiurile sunt un cadou al naturii, însă ni le imaginăm mereu fierbinți și aburinde, astfel că pe perioada verii uneori omitem să ne mai bucurăm de ceaiuri. Mai jos prezentăm 5 ceaiuri care se potrivesc foarte bine și vara și care pot fi consumate și reci, păstrându-și proprietățile naturiste și benefice pentru corp.

 

Ceaiul Siluetus

 

Vara ne preocupă silueta, tranzitul intestinal și modul în care arătăm mai mult ca oricând. De aceea, ceaiul Siluetus este un compus din 9 plante medicinale care susțin scăderea în greutate și menținerea greutății corporale optime. Acțiunile lui sunt diuretice, laxative și depurative, făcându-ne să ne simțim mai ușori, fără rețineri de apă sau balonare.

 

Găsești ceaiul Siluetus aici, despre care menționăm că este unul dintre ceaiurile vedetă ale Faunus Plant.

 

Ceaiul Tiroidianus

 

O tiroidă sănătoasă este esențială pentru o viață bună, însă nu mereu suntem siguri dacă oboseala provine din problemele cu tiroida sau suntem pur și simplu obosiți. Ceaiul Tiroidianus este o infuzie care are rezultate foarte bune atunci când este însoțită de tinctura Tiroidianus: ambele ajută la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide. Proprietățile acestui ceai, care poate fi consumat și rece în orice zi de vară, sunt antitiroidiane, antispastice, antiseptice, depurative.

 

Ceaiul Mărul Lupului

 

Poate această plantă nu pare una familiară, însă proprietățile sale cicatrizante sunt faimoase în lumea pasionaților de remedii naturiste și plante medicinale. Mărul Lupului este o plantă care contribuie la regenerarea țesutului cutanat, fiind recomandată în arsuri, varice, ulcer varicos, eczeme, furuncule, prurit, urticarie, zona zoster, psoriazis, hemoroizi externi, noduli mamari, acnee, răni cu ulceraţii, ciuperci. Sunt o mulțime de afecțiuni care pot fi alinate cu ajutorul proprietăților acestui ceai, însă îl recomandăm și însoțit de unguentul Dermatofitus. Ceaiul Mărul Lupului se găsește și aici și este perfect pentru vară, când multe dintre problemele de mai sus se intensifică.

 

Ceaiul Colesterolus

 

Deși uneori credem că peste vara vom mânca numai fructe sau salate de roșii cu brânză, realitatea este că tindem să frecventăm multe grătare, putem fi în continuare stresați sau ne simțim afectați de canicula. Colesterolul nu este întotdeauna afectat doar de alimentație, ci se transmite și genetic sau pur și simplu prin stres. De aceea, venim în întâmpinarea nevoii de a ne menține colesterolul în valorile recomandate prin acest ceai din 7 plante medicinale, care controlează grăsimile din sânge, este hipocolesterolemiant, hipolipemiant și este foarte apreciat de cei care suferă de colesterol mărit, trigliceride mărite sau ateroscleroză. Găsești aici ceaiul Colesterolus.

 

Ceaiul Hepatobiliarus

 

Funcționarea normală a ficatului şi a vezicii biliare sunt foarte importante, împreună cu  protejarea celulelor hepatice. Acest ceai compus din 7 plante medicinale este recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie şi insuficienţă hepatică. Dacă am exagerat în orice fel cu stilul de viață sau cel alimentar, dacă am consumat mult alcool sau suntem după o perioadă de convalescență, atunci ceaiul Hepatobiliarus este perfect.



Toate ceaiurile de mai sus pot fi consumate și calde, și reci (se pot adăuga cuburi de gheață sau pot fi lăsate să se răcească în mod natural). Ele se potrivesc foarte bine cu afecțiunile pe care tindem să le avem vara, și pe care le putem alina și susține prin remediile naturiste oferite de plantele medicinale.

Produse recomandate

Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Ceai Tiroidianus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Tiroidianus 90g, faunusplant.ro
Ceai Tiroidianus 90g

Tiroidă sănătoasă. Amestec din 4 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind recomandat în hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, boala Basedow Graves (guşa exoftalmică).

91 Reviews
24,00 lei 20,00 lei
Magazin naturist, Ceai Marul Lupului 90g, faunusplant.ro
Ceai Marul Lupului 90g

Cicatrizant, antibacterian, antiseptic, regenerator al pielii.

9 Recenzii
22,00 lei 19,00 lei
Magazin naturist, Ceai Colesterolus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Colesterolus 90g, faunusplant.ro
Ceai Colesterolus 90g

Colesterol în limite normale. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoasemenţinerea în limite normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge, fiind recomandat în colesterol mărit, trigliceride mărite, ateroscleroză.

14 Recenzii
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Ceai Hepatobiliarus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Hepatobiliarus 90g, faunusplant.ro
Ceai Hepatobiliarus 90g

Ficat sănătos și bilă activă. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a ficatului şi a vezicii biliare și protejarea celulelor hepatice, fiind recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie şi insuficienţă hepatică.

12 Recenzii
24,00 lei 18,00 lei