Puncte de fidelitate

Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt modalitatea prin care dorim să ne răsplătim clienții.

Pentru a beneficia de puncte de fidelitate trebuie să aveți cont pe site.

Punctele au o valabilitate de 150 de zile, din momentul validării.

Punctele de fidelitate nu sunt transferabile și nu pot fi convertite decât în produse de pe site-ul www.faunusplant.ro.

Cât valorează punctele de fidelitate?

1 punct valorează 0,05 RON

20 de puncte valorează 1 RON.

De exemplu, la o comandă de:

  • 100 RON primiți 100 de puncte = 5 RON
  • 200 RON primiți 200 de puncte = 10 RON
  • 500 RON primiți 500 de puncte = 25 RON

Cum câștig puncte?

Câștigați puncte de fiecare dată când faceți cumpărături pe site-ul www.faunusplant.ro, lăsați review la un produs sau recomandați Faunus Plant unui prieten, cât și la prima înregistrare pe site.

Orice acțiune este răsplătită.

  • Comenzi online: Punctele obținute din cumpărături pe site sunt stabilite în funcție de valoarea comenzii. Pentru fiecare 1 RON din comandă primiți câte 1 punct.
  • Recenzii de produs: Pentru fiecare recenzie de produs aprobat primiți 50 de puncte.
  • Invită prieteni: De fiecare dată când invitați un prieten pe www.faunusplant.ro câștigați 200 de puncte în momentul în care acesta plasează prima comandă online.
  • Crearea contului: La prima înregistrare pe site, primiți automat 100 de puncte. Aceste puncte de bun venit nu sunt condiționate de plasarea unei comenzi.

Puteți consulta evidența punctelor acumulate până la ultima comandă în orice moment, autentificându-vă pe site și accesând "contul meu".

Punctele acumulate în urma unei comenzi sau recenzii de produs vor fi adăugate în contul dumneavoastră după confirmarea plății, respectiv înregistrarea recenziei.

Pentru programul “Invită prietenii” obțineți punctele în momentul în care prietenul invitat plasează prima comandă pe site.

Cum funcționează programul "Invită prietenii"?

Acest program este conceput pentru cei care doresc să își invite prietenii să facă cumpărături pe site-ul nostru. De fiecare dată când invitați un prieten pe www.faunusplant.ro câștigați 200 de puncte în momentul în care acesta plasează prima comandă online. Atunci când îi trimiteți invitație prietenilor, aceștia vor primi și ei un Cupon Cadou de 5% pe care îl pot folosi la plasarea comenzii. Toată lumea are de câștigat!

Cum puteți să invitați prietenii? Explicăm mai jos:

Pasul 1 - Vă autentificați în contul dvs de client Faunus Plant accesând linkul de aici și introduceți datele de logare cu care v-ați creat contul (email și parolă)

Contul meu 1

Pasul 2 - După ce vă autentificați, dați click pe butonul din partea stângă jos - ”Invita prieteni”

Contul meu 2

Pasul 3 - Introduceți adresele de email ale prietenilor pe care doriți să îi invitați direct în formularul de acolo sau dați click pe butonul ”Invita prietenii de pe Facebook”; apoi dați click pe butonul ”TRIMITE INVITATIA”

Contul meu 3

Pasul 4 - Invitația va fi trimisă prietenilor dvs pe care i-ați inclus în lista de mai sus, împreună cu un Cupon Cadou de 5% pentru plasarea unei comenzi; În momentul în care vor plasa o comandă pe site-ul nostru, dvs veți primi un bonus de 200 puncte de fidelitate în valoare de 10 RON

Cum folosesc punctele?

Puteți folosi punctele dumneavoastră de fiecare dată când faceți cumpărături, alegând opțiunea "folosește punctele" din pagina de Finalizare Comandă.

Punctele pot fi utilizate pentru a acoperi parțial sau integral valoarea comenzii plasate online.

Puteți folosi orice valoare minimă de puncte, pornind de la 1 punct (0,05 RON)

Ce se întâmplă dacă returnez o comanda?

Ne pare rău dacă doriți să renunțați la o comandă!

Dacă doriți să returnați o comandă la care ați folosit puncte de fidelitate, acestea se vor rambursa în contul dumneavoastră de client. Punctele vor fi returnate ca și puncte de fidelitate, cum au fost utilizate inițial. Punctele nu pot fi transformate în bani.

  • Faunus Plant descurajează abuzurile sau frauda. Orice tentativă de abuz sau fraudă va atrage după sine suspendarea drepturilor clientului de a participa la programul de fidelitate. 
  • Punctele obținute în urma unei comenzi neridicate se vor anula.
  • Faunus Plant își rezervă dreptul de a modifica structura programului de fidelitate sau de a-l suspenda.