Politica de Retur

Dreptul de denunțare unilaterală a contractului

Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Garantăm pentru calitatea produselor noastre, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute după prima lună de tratament, aveți posibilitatea de a returna la noi PRODUSELE NEDESFĂCUTE pentru a primii banii înapoi pe acestea în cazul în care nu mai doriți să continuați tratamentul.

Produsele trebuie returnate în aceleaşi condiţii în care le-aţi primit: în recipientul original, sigilate şi cu eticheta nedeteriorată, în termen de 30 de zile de la data efectuării comenzii. În acest termen, puteți returna produsele fără invocarea niciunui motiv, dar cu suportarea costurilor de livrare (transport).

Faunus Plant va returna contravaloarea produselor prin una dintre următoarele modalități:

  • Restituire în contul din care a fost efectuată plata (pentru comenzile achitate online cu cardul).
  • Restituire în contul indicat de client sau prin mandat poștal pentru comenzile achitate prin OP sau ramburs.

Notificarea se va data, semna și trimite de către Dvs prin poștă la adresa: Loc. Poienii de Jos Nr. 25, Bihor. În situația menționată mai sus, Dvs veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dvs. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. FAUNUS PLANT SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului, în cazul în care prevederile de mai sus au fost respectate.

Suplimentele alimentare FAUNUS PLANT sunt avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. Această instituţie evaluează calităţile și parametrii fizico-chimici și microbiologici ai produselor alimentare, întocmește studii și efectuează teste cu privire la produsele alimentare.

Întreg procesul de fabricație al produselor FAUNUS PLANT este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

Pentru a asigura o calitate cât mai înaltă a produselor noastre, am implementat Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, fiind certificați ISO 22000:2018 de către TUV Austria. Acest sistem de management ia în considerare respectarea parametrilor optimi pe întregul flux tehnologic, astfel asigurându-se îndeplinirea cerințelor cu privire la respectarea calității.