🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Tratamente anticelulitice cu cafea de făcut acasă

14:54:49 PM EEST

3 Tratamente anticelulitice cu cafea de făcut acasă

Celulita rămâne unul dintre dușmanii malefici ai femeilor și poate fi descrisă ca o complicație a circulației sanguine deficitare sau ca un dezechilibru între circulația limfatică și venoasă.

Pentru ameliorarea aspectului de ”coajă de portocală”, nu trebuie să recurgi la creme dermatocosmetice scumpe. Cu câteva ingrediente naturale, destul de simplu de procurat, celulita se poate atenua și combate acasă.

Toate cele 3 tratamente anticelulitice pe care ți le vom propune au ca bază cafeaua, în varianta măcinată sau zaț. Iată care sunt soluțiile noastre!

Rețeta # 1: Cremă pentru masaj cu zaț de cafea, ulei de măsline și miere

Pregătește câteva linguri din următoarele ingrediente:

 - Zaț de cafea – 2-3 linguri;
 - Ulei extravirgin de măsline – 1 lingură;
 - Miere de albine – 1 lingură.

Într-un vas ceramic sau din sticlă, amestecă bine primele 2 componente. Lasă-le să se odihnească 1-2 minute, apoi adaugă mierea de albine.

Ia din compoziție o cantitate mică și întinde produsul în toate zonele ”cu probleme”. Masează cu mișcări circulare, energice, insistând unde aspectul ”coaja de portocală” este mai accentuat.

După masaj, lasă să acționeze alte 5-10 minute și clătește cu apă călduță. Pentru a vedea o ameliorare, repetă operațiunea de 2-3 ori pe săptămână.

Rețeta # 2: Împachetări cu cafea măcinată și ulei de măsline

Pentru preparare, ai nevoie de:

 - Cafea măcinată;
 - Ulei de măsline extravirgin;
 - Peliculă transparentă (nylon de bucătărie).

Pune într-un castron termorezistent o cantitate consistentă de cafea măcinată. Las-o câteva secunde să se încălzească în cuptorul cu microunde, fără să-i ridici excesiv temperatura.

Toarnă-ți în mână ulei de măsline și întinde-l într-un strat subțire pe suprafețele afectate. Nu tebuie să mustească. Doar va crește aderența măcinăturii de cafea pe piele.

Masează câteva minute, apoi învelește-te cu folie transparentă. Așteaptă 15-20 de minute, după care clătește cu apă cât mai rece, atât cât suporți. Va activa circulația locală.

Rețeta #3: Scrub natural cu zaț de cafea, zahăr brun, miere și ulei de cocos

Pentru a obține produsul exfoliant, folosește:

 - Cafea măcinată / zaț – 2 linguri;
 - Zahăr brun – 2 linguri;
 - Miere – 1 linguriță;
 - Ulei de cocos / migdale – 4 linguri.

Unește toate ingredientele și amalgamează-le bine. Înainte de folosire, lasă-le câteva minute de ”răgaz” pentru a se omogeniza.

Întinde produsul pe pielea curată și uscată prin mișcări circulare de masaj. Acționează de jos în sus și în sensul acelor de ceasornic. Astfel, vei obține și un efect drenant.

Insistă 10-15 minute cu masajul exfoliant în zonele cu acumulări celulitice și adipoase. La final, clătește din abundență. Repetă tratamentul de 2 ori pe săptămână.

Compoziția rămasă o poți conserva până la 2 săptămâni, dar la rece, într-un recipient cu închidere etanșeizată.

Recomandări

Pentru îmbunătățirea aspectului pielii, suplimentează tratamentele din cafea propuse anterior cu:

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

24 Reviews
269,00 lei 201,75 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin, faunusplant.ro
Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin

Cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coada Șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin.

60 Reviews
32,00 lei 27,00 lei
Magazin naturist, Unguent Cosmeticus 50ml, faunusplant.ro
Unguent Cosmeticus 50ml

cu Iederă și Cimbrișor. Riduri, celulită, vergeturi. Calmant, cicatrizant, emolient.

28 Reviews
28,00 lei 21,00 lei