🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Pregateste-te pentru iarna! Cum iti intaresti imunitatea?

14:55:00 PM EEST

Pregateste-te pentru iarna! Cum iti intaresti imunitatea?

Deși te consideri o persoană care nu se lasă înfrântă de o banală răceală, există și patogeni care te pot ține la pat zile și poate săptămâni întregi.

Pentru a te bucura din plin de sezonul alb, pentru a continua să rămâi o persoană activă, pentru a nu hiberna sub pături de la primii fulgii până o să dea firul ierbii, pregătește-ți din timp sistemul imunitar!

Cum poți întări sistemul imunitar?

Potrivit părerilor unanime ale comunității medicale și științifice, protejarea imunității începe cu adoptarea unui stil de viață sănătos. După ce renunți la obiceiurile nefaste, fiecare organ, aparat și sistem va funcționa mult mai bine.

Optează pentru mâncăruri sănătoase!

Alimentația reprezintă un prim factor care influențează imunitatea. Unele preparate și crudități sunt mai bogate decât altele în nutrienți aliați ai sistemului imunitar:

 - Iaurturi – Sunt bogate în fermenți lactici;
 - Nucifere – Abundă în grăsimi omega 6 și vitamina E;
 - Usturoi – Conține alicină, substanță care combate infecțiile;
 - Citrice – Au o concentrație ridicată de vitamina C;
 - Pește gras – Conține vitamina D și omega 3;
 - Morcovi – Sunt o importantă sursă de beta-caroten.

Lista poate continua...

Folosește-te de potențialul nutrienților!

Pentru accentuarea efectelor benefice ale regimului alimentar, te poți direcționa și spre suplimente. Cele mai eficiente ”arme” sunt vitaminele și mineralele:

 - Vitamina A – Carențele se asociază cu un sistem imunitar slăbit și cu o predispoziție spre maladii infective;
 - Vitaminele din grupul B – Sunt utile în caz de stres, anemie, oboseală. De asemenea, favorizează eficacitatea imunității;
 - Vitamina C – Este principalul imunostimulant, dar și un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral și antibacterian;
 - Vitamina D – Rămâne un factor crucial pentru activarea mecanismului de protecție, în sensul combaterii infecțiilor bacteriene;
 - Vitamina E – Este dotată cu proprietăți antibacteriene și antioxidante. În plus, promovează sinteza anticorpilor;
 - Zincul – Crește cantitatea globulelor albe și anticorpilor. Protejează împotriva virușilor gripali și ameliorează virozele respiratorii;
 - Seleniul – Puternic aliat al imunității, în combinație cu vitamina E, contrastează acțiunea radicalilor liberi și consolidează barierele de protecție.

Fă cât mai multă mișcare!

Poziția activității fizice rămâne indiscutabilă. Atâta timp cât practici un sport sau pur și simplu faci mișcare, imunitatea ta se află în siguranță (chiar dacă nu de 100 %). Condiția este să nu exagerezi, ci s-o faci în maniera echilibrată.

Antrenamentele regulate, la o intensitate moderată, reușesc să mențină în formă organismul și contribuie la accentuarea capacității de contrastare a virușilor înainte ca aceștia să acționeze. În caz contrar, excesele de zel cauzează un stres suplimentar, crescând probabilitatea maladiilor respiratorii (răceli, gripă, tuse, etc.).

Recomandări

Pentru că patogenii abia așteaptă să te doboare, pentru că nu te poți apăra dacă nu iei măsuri chiar de azi, îți propunem remediile Faunus Plant destinate imunității. Acum le găsești fie în varianta pentru copii, fie în cea pentru adulți!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

6 Recenzii
138,00 lei 103,50 lei
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant

Pachetul conține 3 siropuri Vitaminizantus cu Miere și Propolis. Acestea contribuie la stimularea imunității copiilor, creșterea rezistenței organismului la boli, acoperirea carențelor de vitamine, depurare și tonifiere generală. Extractul concentrat de fructe și plante medicinale combat răceala și gripa. Mierea și propolisul protejează împotriva virusurilor, oferind totodată un gust plăcut, ușor de tolerat de către copii.

10 Reviews
144,00 lei 108,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Vitaminizantus 200ml

Vitamine pentru creșterea imunității. Extract hidroalcoolic concentrat din Cătină, Echinacea, Măceșe și Urzică cu efecte puternic vitaminizante și tonifiante, conceput special pentru întărirea sistemului imunitar.

9 Reviews
46,00 lei 34,50 lei
Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Sirop Vitaminizantus 200ml

Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

23 Reviews
33,00 lei 28,00 lei