🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Probleme cu acneea? 5 Remedii preparate în casă, la-ndemâna tuturor

14:56:51 PM EEST

Probleme cu acneea? 5 Remedii preparate în casă, la-ndemâna tuturor

Cine a folosit vreodată remedii pentru acnee știe că nu toate funcționează. Unele nu au niciun efect, iar altele doar agravează problema.

Remedii pentru acnee: Soluții pentru curățarea tenului

Acneea, o problemă care nu afectează doar adolescenții, ci și persoanele adulte, lasă pe piele multe semne și cicatrici. Este vorba despre inflamația glandelor sebacee, ce se poate manifesta prin erupția coșurilor, punctelor negre și a furunculilor (în special pe față), care adeseori supurează.

Deși este cauzată de factori multipli (tulburări hormonale, stres și nervozitate, tratamente cu anticoncepționale, produse cosmetice, alimentație dezechilibrata), poate fi combătută cu ajutorul unor produse naturale, făcute în casă.

Pentru ameliorarea manifestărilor acneice si curățarea tenului, te poți folosi de diverse alimente pe care le ai la îndemână în cămară sau în frigider.

Iată câteva sugestii:

#1: Miere și scorțișoară

Amestecă 1 linguriță de scorțișoară cu 2 lingurițe de miere, atât cât ai nevoie pentru a crea un amestec omogen. Compoziția astfel obținută o poți aplica direct pe punctele negre, coșuri și furunculi. Las-o să acționeze 30 de minute sau peste noapte, după care clătește cu apă călduță.

#2: Suc de lămâie, miere și albuș de ou

Bate un albuș de ou până se face spumă. Adaugă apoi 1 lingură de suc de lămâie proaspăt stors și 1/2 linguri de miere. Amestecă bine până se omogenizează. Vei obține o mască pe care o poți întinde pe toată față. După 10 minute, nu-ți mai rămâne decât să clătești cu apă călduță.

#3: Oțet de mere

Într-un vas, pune 1 parte oțet de mere și 3 părți apă, în care lasă să se îmbibe câteva dischete demachiante. Aplică-le apoi una câte una pe coșuri și furunculi. Repetă operațiunea chiar de 2 ori pe zi sau până la absorbția completă a punctelor inflamate.

În alternativă, poți lăsa soluția cu apă și oțet să acționeze pe toată durata nopții, acoperind fiecare dischetă cu un pansament steril.

#4: Coajă de banană

Bogată în antioxidanți, coaja de banană reduce inflamațiile și favorizează creșterea celulelor sănătoase.

Taie o bucățică din coajă (galbenă, nu verde) și cu partea interioară freacă zona cu acnee timp de 10 minute. Schimb-o imediat ce se inegrește. Este important să nu speli fața decât înainte de culcare. Repetă zilnic operațiunea și vei observa o schimbare.

#5: Usturoi proaspăt

Deși nu are un miros tocmai plăcut, usturoiul se dovedește un optim aliat împotriva punctelor negre și coșurilor.

Feliază câțiva căței de usturoi și cu bucățile freacă ușor zonele afectate. Repetă operațiunea de mai multe ori pe zi, eventual când nu trebuie să ieși din casă. Astfel, nu vei lăsa în urma ta aroma înțepătoare.

Remedii pentru acnee de la Faunus Plant

Pentru mai multă eficacitate, încearcă și remediile naturiste Faunus Plant împotriva acneei! Ceaiul Dermatofitus, tinctura Detoxifius, tinctura de propolis sau unguentul Dermatofitus sunt doar câteva preparate ce merită testate.

Se pot achiziționa separat sau toate împreună, odată cu pachetul Acnee, Eczeme. Dar grăbește-te! În această perioadă prinzi reduceri!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Acnee, Eczeme, faunusplant.ro
Pachet Acnee, Eczeme

Depurativ, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiseptic, antiinflamator.

1 Recenzii
252,00 lei 202,00 lei
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Dermatofitus 90g, faunusplant.ro
Ceai Dermatofitus 90g

Piele sănătoasă, purificare și detoxifiere. Amestec compus din 8 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandat în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

9 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Detoxifius 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Detoxifius 200ml

Detoxifiere și purificare. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație și refacerea țesutului cutanat, fiind recomandată în cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis, răni superficiale).

7 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Unguent Dermatofitus, 100 ml. Formulǎ 100% naturală cu Mărul Lupului și Gălbenele, pentru vindecarea Pielii. Efect Cicatrizant, Antibacterian și Regenerator. Combate afecțiunile cutanate de la arsuri la psoriazis, faunusplant.ro
79 Reviews
42,00 lei