🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Oferă sănătate de Sărbători: Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, la un preț special!

14:58:29 PM EEST

Oferă sănătate de Sărbători: Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, la un preț special!

În această perioadă, obișnuim cu toții să căutăm remedii naturiste pentru sezonul rece. Frigul și umiditatea atrag probleme de sănătate care nu generează numai disconfort, dar ne sensibilizează organismul.

Ca să nu ne găsim în toiul iernii slăbiți, ca să nu devenim țintă sigură pentru germeni, boli și tulburări specifice, este oportun să ne concentrăm pe prevenire, protecție și pe consolidarea sănătății.

Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, mixul potrivit de remedii pentru sezonul rece

Schimbările climatice, suprapuse peste reducerea numărului de ore de lumină naturală, sunt aspecte ce pun în dificultate organismul. Ca să treacă nevătămat de această ”tranziție”, corpul are nevoie de sprijin și ajutor.

Ei bine, remediile din Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, acum la un preț special, oferă toată susținerea necesară:

  • Ceaiul și Siropul Respiratorus – Conțin extracte din plante medicinale care ajută la protejarea și la eliberarea căilor respiratorii, devenind un fel de barieră împotriva virozelor de sezon.
  • Siropul Vitaminizantus – Datorită proprietăților imunostimulante, vitaminizante și antianemice, întărește capacitatea de apărare și îmbunătățește rezistența organismului la patogeni.
  • Gelul Reumaticus – Cum afectat este și aparatul locomotor, gelul favorizează reducerea durerilor și inflamațiilor, stimulează circulația sanguină și ajută la refacerea mobilității articulațiilor.
  • Balsamul De Buze Propolis – Din cauza intemperiilor, buzele suferă și ele, însă balsamul protejează pielea, ajută la regenerarea și la cicatrizarea țesuturilor, calmează și hidratează.
  • Uleiul Masaj Relaxant – Stresul fiind destul de frecvent și de vizibil iarna, cu uleiul de masaj se atenuează tensiunile fizice și psihice, se favorizează relaxarea, se îngrijește epiderma.

De Sărbători, ai grijă de cei dragi, oferă-le sănătate!

Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, cu produse atât de cuprinzătoare ca proprietăți și beneficii, poate fi cea mai frumoasă surpriză în luna cadourilor. În aceste zile, pachetul se găsește în vitrina Faunus Plant la un preț special, de care este bine să profiți înainte de epuizarea stocurilor!

Ca să te bucuri de o iarnă plină de sănătate, intră în magazinul online și umple coșul cu cele mai bune remedii naturiste pentru sezonul rece! Le găsești cuprinse în Pachet Raceala, Gripa!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Pachet Raceala, Gripa

Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

12 Reviews
205,00 lei 164,00 lei
Magazin naturist, Ceai Respiratorus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Respiratorus 90g, faunusplant.ro
Ceai Respiratorus 90g

Căi respiratorii sănătoase. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator, acesta fiind recomandat în tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

18 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Sirop Respiratorus 200ml, faunusplant.ro
Sirop Respiratorus 200ml

Expectorant, antitusiv, antispastic, antiinflamator, antiseptic. Recomandări: tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

26 Reviews
33,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Propolis 20ml, faunusplant.ro
Tinctura Propolis 20ml

INTERN: analgezic, antiinflamator, antimicrobian, antimicotic, antiviral, imunomodulator, antioxidant, antitumoral. EXTERN: cicatrizant, analgezic, antiinflamator, antimicrobian.

22 Recenzii
25,00 lei
Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

Efect analgezic, antiinflamator și antireumatic, cu acțiune benefică în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare, cu conținut ridicat de extracte naturale. Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

107 Reviews
59,00 lei
Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
Ulei Masaj Relaxant 100ml

Cu acțiune relaxantă și reconfortantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Lavandă și Ylang-ylang.

58 Reviews
32,00 lei