🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Mâini uscate, iritate și crăpate de la frig? Cum le protejezi și le îngrijești natural?

14:58:45 PM EEST

Mâini uscate, iritate și crăpate de la frig? Cum le protejezi și le îngrijești natural?

Pentru protecția și îngrijirea mâinilor în sezonul rece, există diverse tratamente naturale. Și ne vom opri la câteva remedii naturiste, pentru că natura a avut dintotdeauna ”harul” să-i vindece pe cei care, cu încredere, au știut și știu cum să-i folosească resursele.

Protecția și îngrijirea mâinilor în sezonul rece: Tratamente naturale

Mâinile au mult de tras când e frig, chiar și protejate cu mănuși. Mereu în mișcare, expuse la condițiile climatice și la agenți agresivi de tot felul, pot suferi din cauza iritațiilor, deshidratării și micilor crăpături.

Iarna, mai ales cine are o piele sensibilă, trebuie să încerce să prevină aceste probleme.

Ce practici și remedii pentru protecția mâinilor uscate și crăpate dau rezultate?

Mănuși, înăuntru și afară

Pentru protejarea mâinilor de frig și vânt, amintește-ți să porți mănuși de fiecare dată când ieși în aer rece. La fel, de câte ori recurgi la produse agresive de curățat.

”Ritualul” spălării

Nu mai puțin important este ”ritualul” spălării.

Utilizează un săpun delicat, dacă se poate cu ingrediente naturale, și niciodată apă fierbinte, ci călduță. Deși oferă o senzație plăcută, apa foarte caldă elimină substanțele utile hidratării, având tendința să usuce pielea.

De asemenea, îngrijirea mâinilor în sezonul rece presupune și uscarea lor completă prin tamponare cu un prosop moale.

Ulei de măsline peste noapte

Când primele soluții nu dau rezultate, de mare folos în cazul mâinilor iritate și crăpate este uleiul de măsline. Se va aplica seara, înainte de culare și se va lăsa să acționeze până dimineața.

Bogat în vitamine, acizi grași, polifenoli și fitosteroli, uleiul de măsline are proprietăți emoliente, calmante și antiinflamatoare naturale.

Recomandări de remedii Faunus Plant pentru protecția și îngrijirea mâinilor în sezonul rece

Hidratare, hrănire, regenerare, protecție: sunt 4 pași esențiali în îngrijirea mâinilor crăpate și uscate, pe care e bine să ți-i amintești.

Pentru a îndeplini cele 4 condiții, poți folosi tratamente naturiste Faunus Plant, perfect în măsură să refacă stratul protectiv în maniera naturală, să protejeze epiderma și să-i ofere nutrienții de care are nevoie.

Datorită principiilor active hidratante, emoliente, nutritive și cicatrizante, unguentele noastre ajută atât la protejarea pielii în sezonul rece, cât și la repararea țesturilor afectate de agresiunea factorilor externi.

Te așteptăm în magazinul Faunus Plant cu gama noastră de unguente 100 % naturale, benefice în cazul pielii uscate, inflamate, crăpate!

Produse recomandate

Magazin naturist, Unguent Dermatofitus, 100 ml. Formulǎ 100% naturală cu Mărul Lupului și Gălbenele, pentru vindecarea Pielii. Efect Cicatrizant, Antibacterian și Regenerator. Combate afecțiunile cutanate de la arsuri la psoriazis, faunusplant.ro
76 Reviews
42,00 lei 31,50 lei
Magazin naturist, Unguent Cosmeticus 50ml, faunusplant.ro
Unguent Cosmeticus 50ml

cu Iederă și Cimbrișor. Riduri, celulită, vergeturi. Calmant, cicatrizant, emolient.

28 Reviews
28,00 lei 21,00 lei
Magazin naturist, Unguent Catina 50ml, faunusplant.ro
Unguent Catina 50ml

Cu ceară de albine, rășină de brad, vitamina E și ulei esențial de Lavandă este un produs natural cu acțiuni benefice în eczeme, crăpături ale pielii, acnee, hemoroizi, psoriazis, arsuri.

1 Recenzii
25,00 lei 21,00 lei
Magazin naturist, Unguent Galbenele 50ml, faunusplant.ro
Unguent Galbenele 50ml

Cu ceară de albine, rășină de brad, vitamina E și ulei esențial de Lavandă este un produs natural cu acțiuni benefice pentru arsuri, eczeme, furuncule, crăpături ale pielii, acnee, hemoroizi externi.

51 Reviews
25,00 lei 21,00 lei
Magazin naturist, Unguent Galbenele si Propolis 50ml, faunusplant.ro
Unguent Galbenele si Propolis 50ml

Cu ceară de albine, rășină de brad, vitamina E și ulei esențial de Lavandă este un produs natural cu acțiuni benefice pentru răni, arsuri, eczeme, furuncule, crăpături ale pielii, acnee, varice.

30 Reviews
25,00 lei 18,75 lei