Transport Transport Gratuit pentru comenzile peste 149 RON.
Pachetul Festiv Cadou de Iarnă, darul tău la Sărbători

Pachetul Festiv Cadou de Iarnă, darul tău la Sărbători

30 noiembrie 2020 14:21:12 EET

În luna cadourilor, Pachetul Festiv Cadou de Iarnă poate înlocui darurile convenționale. Este dedicat tuturor, indiferent de vârstă, pentru că grija pentru sănătate nu ține de numărul primăverilor, ci doar de dorința de a fi bine la interior și la exterior, deopotrivă.

Pachetul Festiv Cadou de Iarnă, darul tău pentru cei dragi

Pentru că înțelegem nevoile tuturor, precum și plăcerea de a dărui mici atenții persoanelor pe care le iubim, am pregătit un pachet special, cu aer de iarnă și miros de sărbătoare, în ofertă limitată.

Este vorba despre cea mai recentă apariție în vitrina Faunus Plant, Pachetul Festiv Cadou de Iarnă.

De la deschiderea pachetului, vei găsi frumos aranjate remedii naturiste cu emblema Faunus Plant, câte 1 bucată din fiecare:

  • Ceai Respiratorus 90g
  • Sirop Respiratorus 200ml
  • Sirop Vitaminizantus 200ml
  • Gel Reumaticus 250ml
  • Balsam De Buze Propolis 5ml
  • Ulei Masaj Relaxant 100ml

Parcurgând lista cu ingrediente, punctual trecute pe fiecare etichetă în parte, îți vor capta atenția nume ale unor plante cu efect protectiv asupra aparatului respirator (Cimbrișor, Pătlagină, Muguri de pin etc.) și altele care sprijină mecanismele imunitare (cătină, echinacea, măceș etc.).

Un loc aparte îl ocupă apoi plantele și substanțele cu o bună reputație antireumatică (untul-pământului, tătăneasă, arnică etc.) sau acelea cu acțiune benefică asupra pielii delicate, precum a buzelor (gălbenele, propolis, ulei de măsline etc.).

Și cum este un pachet destinat unei perioade cu multe zile libere și dorință de relaxare, am făcut loc și unui mănunchi de ingrediente speciale, precum sunătoarea și uleiurile esențiale de lavandă sau de ylang-ylang.

Cum te poate ajuta fiecare produs în parte din Pachetul Festiv Cadou de Iarnă?

Folosite împreună, Ceaiul Respiratorus și Siropurile Respiratorus și Vitaminizantus protejează organismul de cele mai frecvente infecții virale de sezon, îmbunătățesc funcția respiratorie, întăresc mecanismele naturale de protecție, stimulează capacitatea de apărare împotriva microbilor, cresc rezistența la boli și ajută la acoperirea carențelor de vitamine.

Gelul Reumaticus, un produs cu acțiune antiinflamatoare, analgezică și antireumatică, desfășoară o activitate favorabilă în cazul durerilor și inflamațiilor aparatului locomotor. Reușește să reducă disconfortul cauzat de dureri și inflamații și să îmbunătățească mobilitatea articulară.

Balsamul de Buze Propolis își găsește o maximă utilitate în pachetul pe care atțt de încântați ți-l prezentăm, oferind protecție buzelor, una dintre cele mai sensibile zone la rigiditatea factorilor ambientali ce caracterizează sezonul rece.

Uleiul de Masaj Relaxant, prin acțiunea detensionantă dată de mixul de ulei vegetal, uleiuri esențiale și extracte vegetale de gălbenele și sunătoare, sporește confortul și favorizează relaxarea corpului.

Transformă Pachetul Festiv Cadou de Iarnă în darul tău de Sărbători!

Măcar o dată, lasă deoparte cadourile obișnuite și dăruiește-le celor dragi remedii din plante medicinale menite să îmbunătățească sănătatea și confortul tuturor!

Comandă cât mai curând Pachetul Festiv Cadou de Iarnă! Timpul se scurge cât ai clipi, iar oferta noastră este limitată!

Postat în Produse De:
Flaviu Matei
Comentarii* Câmpuri Obligatorii