🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cu Pachetul Dureri Reumatice scapi de inflamații și de griji!

14:56:40 PM EEST

Cu Pachetul Dureri Reumatice scapi de inflamații și de griji!

Azi e despre untul-pământului și tătăneasă, 2 plante minunate, ale căror efecte ameliorează și înlătură probleme și maladii reumatice importante, care mai de care mai invalidante și deranjante.

Care sunt afecțiunile reumatice comune?

Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), cu titlul de afecțiuni reumatice stau grupate peste 150 de stări, condiții, probleme, tulburări, sindroame și patologii cronice care includ durerea printre componentele simptomatice.

În general, au un impact la nivelul tendoanelor, mușchilor, articulațiilor, ligamentelor și oaselor. Deși extrem de multe, și oricum prea multe să le enumerăm pe toate, câteva maladii se manifestă cu o certă frecvență:

 - Artroza;
 - Artrita juvenilă;
 - Artrita psoriazică;
 - Spondiloza cervicală;
 - Osteoporoza;
 - Guta;
 - Lupusul;
 - Mialgiie;
 - Lombosciatica;
 - Borsita etc.

Prin ce simptome recunoști afecțiunile reumatice?

Deși multe și diversificate, nu e foarte complicat să identifici o boală reumatică, majoritatea fiind reprezentate printr-o simptomatologie clară, ușor de descifrat. De regulă, semnul distinctiv e inflamația în combinație cu durerea:

 - Dureri de spate, dar și de genunchi;
 - Dureri cervicale;
 - Rigiditate articulară (în zori);
 - Inflamații localizate;
 - Sensibilitate cutanată;
 - Încălzirea și înroșirea zonei.

În completare, își pot face apariția și:

 - Infecții ale ochilor;
 - Oboseală;
 - Erupții pe piele;
 - Dificultăți la inspirație;
 - Înroșiri în zona feței;
 - Psoriazis etc.

Cum lupți împotriva durerilor reumatice?

Multă lume recurge din prima (doar) la tratamente medicamentoase, neglijând puterea naturii și influența stilului de viață.

În prevenirea și tratarea durerilor reumatice, rezultate extraordinare vin din partea a 2 plante medicinale, untul-pământului și tătăneasă.

Dar fitoterapia cu ale sale remedii nu rămân singurele care oferă alinare. Lor li se adaugă și alte măsuri:

 - Exerciții fizice (programe specifice, menite să îmbunătățească mobilitatea articulară și forța musculară);
 - Alimentație bine echilibrată;
 - Fizioterapie;
 - Odihnă și relaxare;
 - Reducerea și îndepărtarea factorilor de stres;
 - Protecție solară etc.

Remediile noastre cu untul-pământului și tătăneasă din Pachetul Dureri Reumatice

Pentru că specialitatea nostră sunt plantele cu efect terapeutic, puteam oare să nu le aducem în prim-plan odată cu Pachetul Dureri Reumatice?

Conținut

Vedetele pachetului sunt untul-pământului și tătăneasa, 2 tămăduitori adevărați ai regnului vegetal.

Ca să te bucuri de principiile active, le-am extras și le-am integrat apoi în tincturile și-n unguentele Reumaticus. Dar nu oricum, ci după rețete proprii, ”culese” din ”moștenirea” lăsată de străbuni.

Beneficii

Ambele plante sunt bogate în compuși prețioși (mucilagii, saponine, tanini etc.), cu o dovedită acțiune antidolorifică, antiinflamatoare, antireumatică, antiartritică.

Folosirea în combinație a preparatelor din gama Reumaticus grăbește vindecarea leziunilor și ameliorarea mai multor boli reumatismale, contribuind la:

 - Stimularea circulației periferice;
 - Lubrifierea articulațiilor;
 - Accelerarea cicatrizării țesuturilor;
 - Retragerea inflamațiilor și contuziilor;
 - Atenuarea vizibilă a durerilor;
 - Refacerea mobilității articulațiilor;
 - Repunerea în funcțiune a aparatului locomotor.

Remedii cu untul-pământului și tătăneasă: Recomandări

Recomandarea noastră rămân unguentele și tincturile Reumaticus. Efectele le sunt dovedite de mărturiile oamenilor care continuă să le folosească.

Pentru o acțiune completă și rezultate cât mai eficace și de durată, utilizează-le împreună! Le găsești de cumpărat separat sau cuprinse în Pachetul Dureri Reumatice.

Urmează o cură de vreo 2 luni încheiate și procedează fix cum găsești precizat la fiecare produs. Apoi vei simți schimbarea!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural, faunusplant.ro
Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural

Împotriva durerilor reumatice și articulare. Cu extracte din plante medicinale, produsele au efect antireumatic, antiinflamator, antiartritic. Calmează durerile provocate de reumatism și stimulează circulația sângelui la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

154 Reviews
245,00 lei 196,00 lei
Magazin naturist, Lotiune Reumaticus 200ml, faunusplant.ro
Lotiune Reumaticus 200ml

Împotriva durerilor reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritic, stimulează circulaţia capilară, calmează durerea cauzată de reumatism.

141 Recenzii
51,00 lei
Magazin naturist, Unguent Reumaticus 100ml. Formulǎ Antireumatică cu Untul Pământului și Tătăneasă. Ajutor Rapid pentru Durerile Reumatice. Combate Eficient Durerile și Inflamațiile, faunusplant.ro
Unguent Reumaticus 100ml. Formulǎ Antireumatică cu Untul Pământului și Tătăneasă. Ajutor Rapid pentru Durerile Reumatice. Combate Eficient Durerile și Inflamațiile

Cu Untul Pământului și Tătăneasă. Împotriva durerilor reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritic.

159 Reviews
42,00 lei
Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

Efect analgezic, antiinflamator și antireumatic, cu acțiune benefică în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare, cu conținut ridicat de extracte naturale. Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

107 Reviews
59,00 lei