🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Obiceiuri din viata de zi cu zi care strica la frumusetea... parului

14:55:17 PM EEST

4 Obiceiuri din viata de zi cu zi care strica la frumusetea... parului

Părul tău începe să se rărească vizibil? Este lipsit de suplețe și luciu? Pe zi ce trece se deteriorează tot mai mult? Te-ai gândit că ”vinovate” pot fi unele lucruri pe care le faci zilnic, posibil involuntar?

Înainte să recurgi la foarfecă sau la cine știe ce alte măsuri drastice, verifică dacă rutina zilnică nu include următoarele obiceiuri:

Îți atingi părul de prea multe ori

Gestul deseori obsesiv da a-ți atinge părul poate deveni ruina lui. Nu doar femeile practică ”obiceiul”, ci și bărbații. Nu contează dacă la origini se află o reacție nervoasă sau dac-o faci doar pentru a te juca ori pentru a-ți descâlci șuvițele.

Mâinile sunt intens ”populate” de germeni și ”invadate” de impurități. De câte ori atingi podoaba capilară, aceasta se va ”unge” și murdări.

Pe de altă parte, jucându-te cu firele de păr, riști să tragi de ele, cauzându-le mici traume. În consecință, se rup.

Te piepteni în maniera greșită

La prima vedere, să ai grijă cum îți piepteni părul și cu ce pare o ”instrucțiune” banală. Evită să folosești pieptenele pe părul ud. Este deosebit de fragil. Așteaptă să se zvânte înainte să-ți continui rutina.

Părul lung și pieptenele cu dinți deși nu merg să fie incluse în aceeași propozoție. Firele tind să se înnoade și să se rupă în timpul ”operațiunii”.

Îți prinzi părul prea strâns

Din păcate (aici este vorba în special de sexul frumos), din dorința de a-ți face o coafură la modă, îți chinui firele de păr, în particular rădăcinile.

Sau, pentru că nu ai timp să te speli pe cap, vrând să maschezi părul murdar, îl legi în coadă mult prea strâns. Aceeași eroare o poți comite și dacă dormi cu părul legat, crezând că astfel îl vei proteja. În schimb, doar îl vei maltrata.

Fiecare strategie rămâne însă valabilă dacă utilizezi elastice, agrafe și alte accesorii care nu stresează părul și nu-i chinuie rădăcinile.

Folosești produsele greșite

Una dintre cele mai frecvente cauze ale părului deteriorat se rezumă la utilizarea unor produse cosmetice improprii. Fiecare ar trebuie să aibă în ”recuzită” produse compatibile cu tipul de păr și scalp, chiar dacă uneori este greu de acoperit ambele exigențe.

De pildă, nu este nimic mai dăunător decât să folosești un șampon pentru păr gras în cazul scalpului sensibil, care se irită cu ușurință. Iată de ce este important ca înainte de o achiziție, să tragi cu ochiul la ingrediente, efecte, proprietăți, fără să te ghidezi după miros, preț sau mod de prezentare.

Evident, exemplele pot continua, însă suntem convinși că ai înțeles principiul.

Reține!

Greșelile fără intenție nu au consecințe mai puțin grave. Părul tău va suferi în egală măsură dacă ”tratamentele” aplicate sunt departe de cele potrivite.

Recomandări

Dacă vrei o soluție 100 % naturală, pe bază de plante medicinale ”prietenoase” cu podoaba capilară și scalpul, îți recomandăm Pachetul Căderea Părului. Vei înțelege de ce abia după ce-l vei folosi...

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului, faunusplant.ro
Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

24 Reviews
153,00 lei 114,75 lei
Magazin naturist, Lotiune Capilarus 200ml, faunusplant.ro
Lotiune Capilarus 200ml

Împotriva căderii părului. Întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, previne căderea părului, înlătură mătreața.

36 Reviews
51,00 lei 38,25 lei
Magazin naturist, Tinctura Brusture 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Brusture 200ml

INTERN: diuretic, depurativ, sudorific, coleretic, hipoglicemiant, antitumoral. EXTERN: antibacterian, antifungic.

5 Recenzii
38,00 lei 32,00 lei