🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

5 Optime motive sa faci ceva pentru a scadea in greutate

14:54:55 PM EEST

5 Optime motive sa faci ceva pentru a scadea in greutate

Dacă te aștepți să-ți vorbim despre diete drastice și slăbiri spectaculoase, de genul 10 kg în 10 zile, înseamnă că nu te afli unde trebuie.

Oricum, aceste metode nu fac decât să te lipsească de principii nutritive esențiale, de lichide corporale, de masă musculară și de orice altceva, dar mai puțin de straturile de grăsime, singurele de care ar trebui să scapi.

Nu-ți vom vorbi nici despre ”pretexte” care îndeamnă unele persoane să slăbească, nu întotdeauna motive reale, nu neapărat justificate. Dar aproape de fiecare dată, aceste scuze se bazează pe niște mofturi: să atragă atenția unor persoane, să facă în ciuda cuiva, să le vină bine rochiile, cămășile, pantalonii...

În schimb, vom aduce în discuție câteva motive destul de întemeiate să-ți reglezi conturile cu propria greutate. Totul are legătură cu starea de sănătate, nu cu imaginea reflectată în oglindă, nu cu părerile celorlalți, ș.a.m.d.

De ce ar trebui să slăbești?

Dacă greutatea ta depășește media cu 5, cu 10 sau cu mai multe kilograme, este timpul să faci ceva. Ia o decizie înțeleaptă, investește în sănătatea fizică și mentală, înainte să fie prea târziu pentru inimă sau articulații.

Iată ce efecte benefice poate avea slăbirea:

1. Scăderea nivelului de stres

În timpul exercițiilor fizice, corpul eliberează endorfine, substanțe responsabile de starea de bine. Iată de ce se recomandă ca slăbirea să nu se bazeze doar pe restricții alimentare, ci și pe mișcare.

2. Protejarea articulațiilor

Aparatul osteoarticular este astfel conceput încât să poată susține o certă greutate. Când ”încărcătura” depășește limitele normale, printre primele care se resimt se numără articulațiile (inflamații și dureri articulare).

3. Reducerea riscurilor de maladii grave

Excesele cât de mici de greutate pot avea o incidență majoră asupra sănății. Pentru persoanele supraponderale și obeze cresc probabilitățile să sufere de afecțiuni cardiace, diabet, hipertensiune, cancer, etc.

4. Îmbunătățirea activității cerebrale

Scăderea în greutate are o influență pozitivă și asupra funcțiilor cognitive. Așa cum arată studiile, obezitatea include printre consecințe nu doar patologii fizice, ci și anumite deficiențe în plan mental, precum slăbirea memoriei.

Pe de o parte ”corecțiile” alimentare, pe de alta activitatea fizică sunt factori care contribuie la regenerarea celulelor cerebrale și la activarea memoriei.

5. Menținerea energiei

Cu cât corpul tău trebuie să suporte mai multe kilograme, cu atât te miști mai greu și obosești mai repede. Însă scăzând în geutate, se îmbunătățește și forma fizică.

Slăbirea te ajută să devii o persoană mai activă și chiar să te dedici unor activități (nu neapărat sportive) de care nu te credeai în stare înainte. În plus, treptat, îți vei da seama că ai mai multă energie.

Recomandări

Pentru o slăbire eficientă, trebuie pus accentul pe alimentația echilibrată, dar și pe mișcare. Una fără alta nu se poate.

Dacă întâmpini greutăți să-ți atingi obiectivele, dacă nu te poți abține de la ”bunătăți”, dacă problema ta este acompaniată de retenția de apă, etc., soluția pe care ți-o propunem este pachetul pentru slăbire. Încearcă produsele Faunus Plant și vei înțelege de ce!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei 39,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

144 Reviews
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei 31,00 lei