🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

5 Erori nutriționale la micul dejun – Tu cât de corect mănânci?

14:55:37 PM EEST

5 Erori nutriționale la micul dejun – Tu cât de corect mănânci?

O veche vorbă populară spune așa: ”Mănâncă micul dejun ca un rege, prânzul ca un prinț și cina ca un sărac.” Adevărat grăit-a autorul...

Dar câți oare țin cont de acest îndemn? Câți oare, imediat ce se trezesc, abia dacă iau 2-3 înghițituri de suc, cafea etc.? Și câți sunt prea grăbiți să mai îmbuce ceva înainte să-și înceapă ziua? Îți spunem noi! Prea mulți!

Ce erori nu trebuie să comiți la micul dejun?

Posibilele greșeli se referă atât la alimente, cât și la obiceiuri:

#1: Sărirea micului dejun

Cel mai grav este să nu mănânci nimic și să ieși.

Pentru încă 20-30 de minute de somn (uneori nici atât), numeroase persoane nici nu-și dau seama că renunță de fapt la aportul corect de energie și la capacitatea de concentrare. Sunt abia câteva dintre beneficiile unui mic dejun sănătos și echilibrat.

#2: Doar cafea / ceai și atât

Situația nu se schimbă mult după o cafea sau un ceai.

O cană de cafea, de exemplu, pe stomacul gol, după circa 12 ore de la ultima masă, riscă să favorizeze aciditatea gastrică. Și cum nu ar fi de ajuns, pentru compensarea deficitului, ”încurajează” poftele pe gustări nesănătoase în orele imediat următoare.

#3: Plinul de sucuri de fructe ambalate

Nici această opțiune nu este deloc inspirată.

Ai auzit că un mic dejun sănătos include sucuri de fructe. Dar atenție la ce fel! Majoritatea celor din comerț se obțin din concentrate, fructele având o pondere nesemnificativă. În plus, conțin adaosuri de zahăr. Ce-ar fi să le prepari chiar tu din fructe proaspete?

#4: Renunțarea la grăsimi

Știi că grăsimile îngrașă... Oare informația este corectă?

Cândva, nutriționiștii recomandau doar alimente ”light”. Dar vremurile s-au schimbat. Grăsimile constituie parte integrantă a dietelor sănătoase, la fel ca proteinele și carbohidrații. Așadar, undă verde la semințe, fructe nucifere, avocado etc. Dar stai cu cohii pe cantități.

#5: Mic dejun prea sărac

Less is more... Dar nu întotdeauna este valabil.

Unii oameni sunt mai activi, alții mai sedentari. Drept urmare, nu toată lumea are aceleași exigențe nutriționale. Însă nu trebuie să te temi să mănânci pe îndestulate (totuși, cu bun simț). Îți vei activa metabolismul și ora prânzului nu te va prinde cu tipicele ”bolboroseli”.

Recomandări

Pentru mai multe informații vis-a-vis de un stil de viață sănătos, te invităm să urmărești cu constanță postările blog-ului nostru!

Iar dacă problema ta are legătură cu hiperaciditatea gastrică ori cu pofta de mâncare, îți recomandăm cu încredere Pachetul Afecțiuni Gastrointestinale, respectiv Pachetul Slăbire! Efectele le vei constata chiar tu!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Pachet Detoxifiere

Contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație.

4 Recenzii
210,00 lei 157,50 lei