Transport Transport Gratuit pentru comenzile peste 149 RON.
Cum te detoxifiezi dupa sarbatori? 6 Sfaturi de pus in practica de azi

Cum te detoxifiezi dupa sarbatori? 6 Sfaturi de pus in practica de azi

5 ianuarie 2017 13:59:56 EET

Din când în când, greutatea corpului se modifică fără să-ți dai seama. Și aproape niciodată în scădere. Una dintre aceste ”ocazii” o reprezintă perioada sărbătorilor de iarnă, când fiecare se consideră îndreptățit să abuzeze de micile-mari ”plăceri vinovate”.

Te regăsești, oare?

După atâtea mese super calorice, dar păcătos de… apetisante, corpul simte nevoia să ia o pauză pentru refacere. Nu este doar o problemă de câteva kilograme în plus și de câțiva centimetri peste talie, ci și de funcționalitate motorie, de balonare… asta pentru a menționa doar cele mai evidente consecințe nefaste.

Ceea ce îți propunem să faci, este să te eliberezi de toxine.

Din grupul principalilor responsabili de intoxicarea organismului fac parte:

 - Dulciurile;
 - Preparatele elaborate;
 - Grăsimile saturate;
 - Prăjelile;
 - Junk food;
 - Aditivii alimentari;
 - Compușii artificiali;
 - Alcoolul.

Cu cât organismul înmagazinează mai multe toxine, cu atât cresc și depozitele de țesut adipos. Iar pentru a scăpa de așa-zisa ”încărcătură” toxică, este util să ții cont de următoarele sfaturi:

1. Cel puțin o dată pe săptămână, consumă alimente bogate în antioxidanți: legume cu frunză verde (spanac, țelină, salată verde, broccoli), fructe de pădure, citrice, etc.

2. Limitează aportul de grăsimi saturate și de proteine animale. În schimb, lasă loc în meniu pentru grăsimile sănătoase (nesaturate) și proteinele vegetale.

3. Evită carbohidrații rafinați (simpli) și alimentele procesate. Dar optează pentru carbohidrați complecși (favorizează senzația de sațietate) și preparate făcute în casă.

4. Elimină alcoolul și băuturile carbogazoase. Însă nu renunța la apa plată și la sucurile de fructe și legume proaspăt stoarse (sunt vitaminizante și energizante).

5. Hidratează-te din plin, profitând de beneficiile lămâilor. Bogate în vitamina C, favorizează activitatea intestinală și digestia, contribuind la eliminarea toxinelor.

6. Folosește proprietățile detoxifiante și depurative ale unor plante medicinale, prezente și în magazinul nostru sub formă de ceaiuri și tincturi simple sau compuse.

Sfatul nostru este să te grăbești. Peste câteva luni, urmeaza un alt ”set” de sărbători, cele pascale. Și pentru că ai nevoie de rezultate cât mai rapide, îți recomandăm remediile Faunus Plant din Pachet Detoxifiere!

Postat în Sfaturi De:
Blugento Admin
Comentarii* Câmpuri Obligatorii