Transport Transport Gratuit pentru comenzile peste 149 RON.
Covid-19: Campanie donatie Beard Brothers

Covid-19: Campanie donatie Beard Brothers

2 aprilie 2020 16:41:28 EEST

Campanie donații Beard Brothers: Contribuim cu 10% din vânzările pe aprilie în lupta împotriva pandemiei

Campanie Beard Brothers

Donații, oferte, idei... Așa luptă persoanele fizice, asociațiile, organizațiile, micile firme și marile companii împotriva virusului care a făcut deja, la nivel planetar, peste 40.000 de victime umane.

Cu o planetă întreagă în mare criză, ACUM e momentul să ne facem utili și noi, cei de la Faunus Plant.

Ne-am propus ca 10% din vânzările de pe luna aprilie a magazinului nostru online să fie direcționate acolo unde este nevoie, adică spre asociații, ca Beard Brothers, cu inițiative de achiziționare a echipamentelor medicale, atât de necesare în această perioadă. Acolo unde se poartă o luptă cruntă, contra cronometru, pentru a salva vieți.

Suntem solidari și susținem sistemul medical românesc

Nu a trecut mult de când OMS a declarat pandemia cu SARS-COV-2. La fel ca restul țărilor afectate, și țara noastră trece prin momente extrem de delicate. Comparativ cu ce se întâmplă pe-afară, suntem abia la început.

Din păcate însă, sistemul medical autohton suferă grozav din cauza lipsurilor de echipamente de protecție, de medici, de soluții, de dotări pentru spitale și chiar de spitale. La urma urmei, se verifică o lipsă acută de absolut orice resursă, inclusiv de bani.

Este motivul pentru care am decis să facem ceva. Nu suntem o companie mare si nici nu ne putem lăuda cu cifre de afaceri spectaculoase. Însă din puținul nostru, știm că putem oferi sprijin celor din linia întâi.

ACUM este o urgență nu doar națională, ci la nivel planetar. ACUM e oportun să venim în ajutorul sistemului sanitar, să ne aducem contribuția așa cum putem, cedând 10 procente din vânzările din aprilie ale magazinului faunusplant.ro.

Fii și tu părtaș la campania noastră de donare

Sumele pe care le vom putea dona depind de volumul vânzărilor. Cu cât coșul de cumpărături se umple mai des și cu mai multe produse, cu atât contribuția noastră va fi mai substanțială.

Generozitatea noastră depinde de generozitatea clienților noștri și totodată de generozitatea ta.

Ne ocupăm cu plante medicinale, mai bine-zis cu produse obținute din tot ce ne oferă flora spontană a patriei.

Producem tincturi, siropuri, unguente, geluri, uleiuri de masaj, balsamuri de buze, care se pot achiziționa singure sau cuprinse în pachete de produse, așa cum se pot vedea pe categorii de afecțiuni.

Dacă măcar o dată ai cumpărat remediile noastre, acest lucru posibil că ți-e cunoscut deja. Știi că avem preparate cu rezultate remarcabile, confirmate de mărturiile celor care le-au cumpărat și continuă s-o facă.

Și tu poți fi părtaș la campania Faunus Plant de donare pentru ajutorarea spitalelor și medicilor din România, prin intermediul asociației Beard Brothers. Și tu poți contribui la o mai bună gestionare a cazurilor tot mai numeroase, înregistrate la spitalele din țară.

Cele 10 procente promise depind de volumul comenzilor înregistrate în intervalul 1-30 aprilie. Hai în magazinul online și comandă produse care știi că pot veni în sprijinul sănătății tale. Este un pas mic pentru tine, dar un pas mare pentru noi și pentru obiectivul campaniei noastre!

Produse recomandate:

 • Pachet Vitaminizant cu Catina si Propolis + Lotiune Igienizanta Maini
  -20%

  Pachet Vitaminizant cu Catina si Propolis + Lotiune Igienizanta Maini

  Conceput special pentru întărirea sistemului imunitar, având efecte puternic vitaminizante, tonifiante și antivirale.

  Preț normal: 106,50 RON

  Special Price 85,20 RON

 • Lotiune igienizanta maini 100ml
  Nou!

  Lotiune igienizanta maini 100ml

  Loţiunea igienizantă mâini este o soluţie ideală pentru păstrarea în perfectă stare de igienă a pielii mâinilor, în special atunci când nu avem la îndemână apă și săpun. Glicerina are rolul de hidratare a pielii iar uleiul esențial de Lămâie lasă un miros plăcut și reconfortant.
  15,90 RON
 • Pachet Raceala, Gripa
  -20%

  Pachet Raceala, Gripa

  Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

  Preț normal: 111,30 RON

  Special Price 89,00 RON

 • Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti
  -20%

  Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

  Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

  Preț normal: 111,60 RON

  Special Price 89,20 RON

Postat în News De:
Flaviu Matei
Comentarii* Câmpuri Obligatorii