🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Covid-19: Campanie donatie Beard Brothers

14:57:11 PM EEST

Covid-19: Campanie donatie Beard Brothers

Campanie donații Beard Brothers: Contribuim cu 10% din vânzările pe aprilie în lupta împotriva pandemiei

Campanie Beard Brothers

Donații, oferte, idei... Așa luptă persoanele fizice, asociațiile, organizațiile, micile firme și marile companii împotriva virusului care a făcut deja, la nivel planetar, peste 40.000 de victime umane.

Cu o planetă întreagă în mare criză, ACUM e momentul să ne facem utili și noi, cei de la Faunus Plant.

Ne-am propus ca 10% din vânzările de pe luna aprilie a magazinului nostru online să fie direcționate acolo unde este nevoie, adică spre asociații, ca Beard Brothers, cu inițiative de achiziționare a echipamentelor medicale, atât de necesare în această perioadă. Acolo unde se poartă o luptă cruntă, contra cronometru, pentru a salva vieți.

Suntem solidari și susținem sistemul medical românesc

Nu a trecut mult de când OMS a declarat pandemia cu SARS-COV-2. La fel ca restul țărilor afectate, și țara noastră trece prin momente extrem de delicate. Comparativ cu ce se întâmplă pe-afară, suntem abia la început.

Din păcate însă, sistemul medical autohton suferă grozav din cauza lipsurilor de echipamente de protecție, de medici, de soluții, de dotări pentru spitale și chiar de spitale. La urma urmei, se verifică o lipsă acută de absolut orice resursă, inclusiv de bani.

Este motivul pentru care am decis să facem ceva. Nu suntem o companie mare si nici nu ne putem lăuda cu cifre de afaceri spectaculoase. Însă din puținul nostru, știm că putem oferi sprijin celor din linia întâi.

ACUM este o urgență nu doar națională, ci la nivel planetar. ACUM e oportun să venim în ajutorul sistemului sanitar, să ne aducem contribuția așa cum putem, cedând 10 procente din vânzările din aprilie ale magazinului faunusplant.ro.

Fii și tu părtaș la campania noastră de donare

Sumele pe care le vom putea dona depind de volumul vânzărilor. Cu cât coșul de cumpărături se umple mai des și cu mai multe produse, cu atât contribuția noastră va fi mai substanțială.

Generozitatea noastră depinde de generozitatea clienților noștri și totodată de generozitatea ta.

Ne ocupăm cu plante medicinale, mai bine-zis cu produse obținute din tot ce ne oferă flora spontană a patriei.

Producem tincturi, siropuri, unguente, geluri, uleiuri de masaj, balsamuri de buze, care se pot achiziționa singure sau cuprinse în pachete de produse, așa cum se pot vedea pe categorii de afecțiuni.

Dacă măcar o dată ai cumpărat remediile noastre, acest lucru posibil că ți-e cunoscut deja. Știi că avem preparate cu rezultate remarcabile, confirmate de mărturiile celor care le-au cumpărat și continuă s-o facă.

Și tu poți fi părtaș la campania Faunus Plant de donare pentru ajutorarea spitalelor și medicilor din România, prin intermediul asociației Beard Brothers. Și tu poți contribui la o mai bună gestionare a cazurilor tot mai numeroase, înregistrate la spitalele din țară.

Cele 10 procente promise depind de volumul comenzilor înregistrate în intervalul 1-30 aprilie. Hai în magazinul online și comandă produse care știi că pot veni în sprijinul sănătății tale. Este un pas mic pentru tine, dar un pas mare pentru noi și pentru obiectivul campaniei noastre!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Pachet Raceala, Gripa

Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

12 Reviews
205,00 lei 164,00 lei
Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml, faunusplant.ro
Pachet Complet pentru Picioare Sănătoase și Frumoase. Formule Avansate din Extracte Naturale Pentru Reducerea Disconfortului și Îmbunătățirea Circulației, Ceai Circulatorus 90g, Tinctură Circulatorus 200ml, Gel Variplant 250ml

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

24 Reviews
269,00 lei 215,00 lei