🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

4 Posibile semnale de alarmă că ai colesterolul mărit!

14:55:17 PM EEST

4 Posibile semnale de alarmă că ai colesterolul mărit!

În ultimii ani, unul dintre cei mai vehiculați termeni medicali este colesterolul. În general, lumea se gândește imediat la o problemă, deși este o grăsime necesară pentru buna funcționare a organismului.

Riscurile apar abia când se prezintă în exces, situație în care se poate vorbi despre hipercolesterolemie. Din păcate, în absența unor simptome evidente, multe persoane trec cu vederea valori ce depășesc limitele considerate normale.

Din cauza neglijenței, situația poate degenera, ducând la complicații și maladii grave, unele cu potențial letal (insuficiență renală, hipertensiune arterială, ictus, infarct).

Ce manifestări pot constitui semnale de alarmă?

1. Amorțeală în membre

Printre primele indicii care ar trebui să te pună pe gânduri se numără inflamația extremităților mâinilor și picioarelor. Tot aici intră și senzația de amorțeală. Astfel de reacții au loc din cauza acumulărilor de lipide care incetinesc sau întrerup circulația sanguină. În consecință, scade și fluxul de oxigen și de nutrienți.

2. Oboseală și slăbiciune

Lipsa de energie este explicabilă în lipsa somnului, după efort fizic etc. Însă nu toată lumea știe că poate fi determinată și de hipercolesterolemie. Din moment ce colesterolul își aduce un aport important în transportarea oxigenului și nutrienților, blocajele pot cauza stări de slăbiciune fizică și mentală.

3. Tulburări digestive

Când valorile de colesterol ”rău” (LDL) se prezintă crescute, dar fără să existe o altă explicație, se pot declanșa episoade de indigestie sau de balonare. Totul se întamplă din cauza aglomerațiilor de grăsimi în ficat și în sânge. Fenomenul afectează metabolismul și îngreunează mai ales digestia alimentelor bogate în grăsimi.

4. Respirație urât mirositoare

De regulă, respirația neplăcută are la origini o problemă a cavității orale, afecțiunile digestive, respiratorii etc. Mai puțin cunoscut este că poate exista și o legătură cu nivelul colesterolului. Depozitarea colesterolului creează probleme de digestie. Un astfel de efect se poate manifesta cu uscăciunea cavității orale și cu emanarea unor mirosuri urâte odată cu aerul expirat.

Recomandări

Dacă știi deja că ai colesterolemie peste valorile normale, nu aștepta ”confirmări” de genul acelor maladii care nu iartă, ci ”lovesc” când te aștepți mai puțin! Acționează din prima, folosind produsele Faunus Plant din Pachetul Colesterol Trigliceride!

Produse recomandate

Magazin naturist, Tinctura Colesterolus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Colesterolus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Colesterolus 200ml

Colesterol în limite normale. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoasemenţinerea în limite normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge, fiind recomandată în colesterol mărit, trigliceride mărite, ateroscleroză.

14 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Ceai Colesterolus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Colesterolus 90g, faunusplant.ro
Ceai Colesterolus 90g

Colesterol în limite normale. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la îmbunătățirea circulației venoasemenţinerea în limite normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge, fiind recomandat în colesterol mărit, trigliceride mărite, ateroscleroză.

14 Recenzii
24,00 lei