Transport Transport Gratuit pentru comenzile peste 199 RON.
Calitatea face diferența! La ce aspecte să te uiți când cumperi remedii naturiste?

Calitatea face diferența! La ce aspecte să te uiți când cumperi remedii naturiste?

28 octombrie 2020 14:37:09 EET

Calitatea remediilor naturiste se vede în efectele terapiilor, în popularitatea brand-ului, în volumul vânzărilor, în recenziile clienților... Se vede chiar și în prețul suplimentelor, deși scump nu înseamnă neapărat calitate, la fel cum nici ieftin nu justifică totdeauna o non-calitate.

Dar aceste aspecte sunt doar de suprafață, pentru că în spatele calității și beneficiilor real aduse sănătății stau câteva lucruri ce fac o diferență clară.

4 Factori care influențează calitatea remediilor naturiste

Decizia în favoarea produselor fitoterapeutice pentru a îmbunătăți și reface sănătatea este de bun augur, având în vedere tot ce promit aceste produse. Însă pentru a obține rezultate excelente e foarte important să alegi calitatea.

Dar cum recunoși calitatea remediilor naturiste?

Originea plantelor medicinale

Un prim criteriu ține de ”sursă”, de locul de unde se procură, de proveniența lor.

Originea sălbatică a speciilor cu care lucrăm – provin din flora spontană autohtonă, din zone necontaminate, așa cum sunt munții, câmpurile și poienile – rămâne unul dintre motivele care explică de ce brand-ul Faunus Plant este asociat cu produse de valoare.

Prelucrarea plantele medicinale

Respectul pentru natură se înțelege odată cu pasiunea cu care prelucrăm plantele.

Pentru a nu le altera în niciun fel principiile active, plantele au nevoie să fie ”tratate” cu delicatețe, prin metode specifice. În cazul nostru, este vorba exclusiv despre prelucrare manuală. Doar așa își vor menține proprietățile și își vor dovedi eficacitatea.

Compoziția remediilor naturiste

O altă condiție ce poate afecta eficiența remediilor se referă la conțintul lor.

Un extract și totodată un remediu de cea mai bună calitate trebuie să cuprindă în proporții de 100 % doar ingrediente naturale. Așa sunt preparatele noastre, în compoziția cărora nu se regăsesc aditivi alimentari precum coloranții și conservanții artificiali.

Recunoașterea prin certificări și avize

Nu în ultimul rând, este nevoie de un sistem de control pentru certificări și avize.

Ne adresăm unui public care apreciază și are încredere în remediile noastre. Dar toată această conexiune am cladit-o treptat, de la o generație la alta, obținând produse care respectă integral normele de siguranță alimentară și de igienă.

Eforturile ne-au fost răsplătite odată cu avizarea de către IBA București (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare) și cu recunoașterea calității, Faunus Plant având certificare TUV Austria.

Bine de știut

Dacă lista ta imaginară de criterii nu le bifează pe toate sau măcar parțial (poate și altele), îți spunem că este indicat să te reorientezi. Schimbă magazinul, producătorul, remediile. Poate și concepția despre preparatele naturiste...

Produse naturiste

 • Pachet Festiv - Cadou de Iarna
  -20%
  Nou!

  Pachet Festiv - Cadou de Iarna

  Special conceput pentru protejarea și întărirea organismului în sezonul rece, iar în acest format, poate deveni oricând o idee de cadou pentru oricine iubește și folosește remediile naturiste.

  Preț normal: 101,40 RON

  Special Price 81,10 RON

 • Pachet Slabire - Silueta Ideala
  -20%

  Pachet Slabire - Silueta Ideala

  Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

  Preț normal: 122,40 RON

  Special Price 97,90 RON

 • Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
  -20%

  Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii

  Îmbunătățește activitatea circulatorie, crește rezistența capilarelor.

  Preț normal: 151,30 RON

  Special Price 121,00 RON

Postat în Sfaturi De:
Flaviu Matei
Comentarii* Câmpuri Obligatorii