Transport Transport Gratuit pentru comenzile peste 149 RON.
Calendarul Faunus Plant 2021 – Ghidul lunar al remediilor naturiste

Calendarul Faunus Plant 2021 – Ghidul lunar al remediilor naturiste

31 decembrie 2020 18:23:04 EET

Cum fiecare sezon vine cu afecțiunile sale și fiecare lună, cu plantele sale, de la Faunus Plant, primește în dar calendarul remediilor naturiste. Pentru a fi mereu cu un pas înaintea problemelor...

Este un scurt ghid unde, fiecărei luni i-am atribuit o categorie din secțiunea Afecțiuni, propunând câte un preparat pe care îl producem chiar noi, în măsură să ajute la rezolvarea celor mai comune tulburări, specifice lunii respective.

Calendarul remediilor naturiste

Ianuarie – Afecțiuni Respiratorii

Ceai Respiratorus: Îmbunătățește funcționarea aparatului respirator, mai vulnerabil după lunile de frig. Atenuează disconfortul la nivelul căilor respiratorii, este antiinflamator, antiseptic, expectorant și antitusiv.

Februarie – Vitaminizante, Imunitate

Sirop Vitaminizantus: Crește rezistența organismului la virozele specifice, ajutându-l să se protejeze de patogeni. Reduce sensibilitatea la infecții, favorizează vindecarea, combate oboseala și anemiile.

Martie – Detoxifiante, Depurative 

Pachet Detoxifiere: Remediile pot fi un excelent ajutor în strategiile de detoxifiere, ușurând corpul de toxine și pregătindu-l pentru sezonul cald. Au acțiune depurativă, remineralizează, facilitează fluxul biliar.

Aprilie – Sistem Nervos

Tinctură Lavandă: Contribuie la atenuarea stresului și oboselii cauzate de schimbarea sezoanelor. Vine în sprijinul sistemului nervos, reducând tensiunea fizică și psihică, combate somnolența și iritabilitatea.

Mai – Slăbire, Obezitate

Ceai Obezitate – Rețete Tradiționale: Oferă susținere în probleme de greutate corporală, ajutând la scăderea ponderală. Cu proprietăți diuretice, depurative și laxative, favorizează arderea depozitelor de grăsime.

Iunie – Anticelulitice 

Ulei Masaj Anticelulitic: Prin masaj localizat, ajută la contrastarea imperfecțiunilor epidermei. Îmbunătățește hidratarea pielii, are acțiune drenantă, eficace împotriva retenției de apă, celulitei și vergeturilor.

Iulie – Dermatologice, Îngrijirea Pielii 

Unguent Dermatofitus: Acoperă o vastă acțiune protectoare la nivelul epidermei. Regenerant, cicatrizant, antiseptic și antiinflamator, este benefic pentru varice, arsuri, piele crăpată, acnee, bătături, eczeme etc.

August – Renale, Urinare

Tinctura Renalus: Ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar, fiind un antibiotic natural. Ca antiinflamator, antiseptic, diuretic și depurativ, previne proliferarea bacteriilor, reduce riscurile de cistite și uretrite.

Septembrie – Paraziți Intestinali

Tinctura Gențiană: Folosită pentru facilitarea digestiei, atenuarea tulburărilor hepatobiliare și stimularea apetitului, ajută și la eliminarea viermilor intestinali, o problemă destul de frecventă la revenirea din vacanțe.

Octombrie – Dureri Musculare și articulare

Unguent Reumaticus: Restabilește funcționalitatea aparatului locomotor. Previne și ameliorează durerile reumatice, musculare și articulare, atenuează inflamațiile și contuziile, stimulează circulația periferică etc.

Noiembrie – Răceală, Gripă

Pachet Răceală, Gripă: Produsele sprijină sănătatea aparatului respirator, ajutând la atenuarea primelor manifestări ale virozelor de sezon. Vitaminizează organismul și întăresc barierele naturale de protecție.

Decembrie – Gastrointestinale

Produse recomadate

 • Pachet Festiv - Cadou de Iarna
  -20%

  Pachet Festiv - Cadou de Iarna

  Special conceput pentru protejarea și întărirea organismului în sezonul rece, iar în acest format, poate deveni oricând o idee de cadou pentru oricine iubește și folosește remediile naturiste.

  Preț normal: 101,40 RON

  Special Price 80,90 RON

 • Pachet Raceala, Gripa
  -20%

  Pachet Raceala, Gripa

  Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

  Preț normal: 111,30 RON

  Special Price 88,90 RON

 • Pachet Vitaminizant cu Catina si Propolis + Lotiune Igienizanta Maini
  -20%

  Pachet Vitaminizant cu Catina si Propolis + Lotiune Igienizanta Maini

  Conceput special pentru întărirea sistemului imunitar, având efecte puternic vitaminizante, tonifiante și antivirale.

  Preț normal: 106,50 RON

  Special Price 84,90 RON

Ceai Gastric – Rețete Tradiționale: Facilitează mecanismele digestive și contribuie la reducerea disconfortului abdominal. Ameliorează aciditatea gastrică, balonările, senzațiile de vomă, ulcerele și infecțiile gastrointestinale.

Pentru detalii mai cuprinzătoare cu privire la prevenirea și combaterea mai multor probleme de sănătate, vizitează magazinul online faunusplant.ro!

Postat în Produse De:
Flaviu Matei
Comentarii* Câmpuri Obligatorii