🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Știai că somnul ajută la frumusețe? Află cum!

14:57:26 PM EEST

Știai că somnul ajută la frumusețe? Află cum!

Dacă până acum ai tot auzit de beneficiile somnului pentru frumusețe să știi că ele chiar există. Nu sunt doar un mit.

Este important să dormi bine, în fiecare noapte, pentru cel puțin 7 ore. În timpul somnului, organismul se reface și:

  • Își recuperează energiile;
  • Se îmbunătățește memoria;
  • Se regenerează țesuturile;
  • Se întărește imunitatea;
  • se elimină stresul etc.

Dar efectele somnului se văd și sub alte aspecte, inclusiv în privința aspectului exterior, mai exact a frumuseții. Că doar n-o fi pură coincidență că Adormita din basm era frumoasă...

Citește și despre parasomnii și cum influențează ele starea de bine a organismului. 

Somnul favorizează aspectului pielii 

În orele de somn, celulele corpului se regenerează într-un ritm mult mai rapid decât în rest. Inclusiv pielea se purifică, epiderma împrospătând continuu celulele și eliberându-se de stresul acumulat peste zi.

O durată a somnului de 7-8 ore poate fi îndestulătoare pentru regenerare, astfel încât tenul să apară mai neted, mai frumos și mai luminos. Un adevărat remediu natural anti-îmbătrânire

Somnul ajută în dietele de slăbire 

Carențele de somn pot încetini și chiar distruge efectele curelor de slăbire (apropo de acest aspect, învață ce plante să folosești dacă vrei să slăbești natural). Deficitele afectează metabolismul și dezechilibrează ritmul somn-veghe, crescând pofta de dulciuri și de alimente grase și calorice.

Totul a fost demonstrat printr-un studiu al Universității din Chicago, concluziile fiind cât se poate de clare: la persoanele supraponderale care au dormit abia 5-6 ore pe noapte, s-a diminuat capacitatea de eliminare a țesutului adipos cu circa 55 %.

Somnul luminează ochii

Privirea este prima care beneficiază de pe urma somnului reconfortant. Când dormi prea puține ore, te vei trezi cu ochii roșii, cu cearcăne și poate câteva riduri în plus. Se întâmplă din cauză că pielea din jurul ochilor fiind foarte subțire și sensibilă, suferă.

Dacă rutina satisface nevoia zilnică de somn, cearcănele și pungile de sub ochi se reduc, iar privirea va avea un aspect mai proaspăt și luminos.

Somnul te face o persoană mai atractivă

Înfățisarea generală depinde de odihna nocturnă. În funcție de cât de mult și bine dormi, în ziua următoare vei arăta mai bine sau mai puțin bine. Au dovedit-o oamenii de știință, rezultatele studiului experimental fiind publicate în British Medical Journal.

Studiul a urmărit aspectul unui grup de persoane, fotografiindu-le la trezirea după 8 ore de somn, dar și după o pauză de 31 de ore. Concluziile au fost elocvente, subiecții obosiți erau considerați mai puțin atrăgători, mai bolnavi și cu niște ani în plus față de realitate.

Recomandările Faunus Plant pentru un somn odihnitor

Ca să nu ai probleme de somn, te poți baza pe ajutorul plantelor medicinale din secțiunea Sistem nervos! Pentru mai multă eficiență și rezultate promițătoare, poate fi utilă combinația produselor Faunus Plant din Pachetul Depresii, Insomnii, Stres!

Folosește rețetele noastre tradiționale, transmise din generație în generație și descoperă puterea plantelor vindecătoare. 

Notă: acest articol, publicat inițial în data de 21 mai 2020, este revizuit și actualizat periodic de către echipa Faunus Plant pentru ca tu să primești doar informații relevante și de actualitate. Dacă ai nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, nu ezita și folosește secțiunea comentariilor de mai jos.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

5 Reviews
210,00 lei 157,50 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Ceai Nervocalmus 90g

Sistem nervos sănătos. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandat în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene. Sedativ nervos ,calmant ,antidepresiv

13 Recenzii
24,00 lei 18,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Nervocalmus 200ml

Sistem nervos sănătos. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandată în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene.

8 Recenzii
46,00 lei 39,00 lei