🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ce să mănânci pentru o sănătate de fier? 5 Alimente care sprijină imunitatea

14:56:56 PM EEST

Ce să mănânci pentru o sănătate de fier? 5 Alimente care sprijină imunitatea

Ca să ai o sănătate de fier (sau pe-aproape), contează să aduci în dietă câteva alimente pentru imunitate. Nu te aștepta însă la miracole. Dar o diferență se va cunoaște de fiecare dată când organismul va avea de înfruntat o boală.

Cele mai bune alimente pentru imunitate

Sezonul e cel care e… Baiurile vin și ele, nu se lasă. Iar sănătatea se prezintă mereu cu suișuri (nu așa multe) și coborâșuri (multe de tot).

Din prima, te gândești la citrice. Chiar ai nimerit bine. Dar există și alte opțiuni. Iar pe lângă cele de azi, vom mai veni și cu alte propuneri.

De departe, unele par leacuri băbești, deși există studii și probe care le dovedesc eficacitatea.

Usturoi

De proprietățile sale și cât de bun e de leac pentru o droaie de baiuri se știe de ceva vreme. Însă concret, studiile au demonstrat cât de capabil e ca antibacterian și antiviral, dar și că poate acționa ca un veritabil antioxidant și că stimulează sinteza globulelor albe.

Fructe nucifere

Când se pune problema prevenirii și combaterii afecțiunilor sezonului, vitamina C triumfă în fața vitaminei E. Însă aceasta din urmă e aur curat pentru potențarea imunității. Că sunt alune, migdale, arahide, fistic sau chiar nuci, niciun fruct nu se trage îndărăt.

Pește

Grăsimile ”bune”, așa ca acizii grași Omega 3, sunt minunate pentru sinteza globulelor albe. Tot grăsimile ”bune” susțin imunitatea și ajută la protecția de infecții. Tot ce ai de făcut este să consumi ton, macrou, somon, sardine și alte specii de pește oceanic gras.

Iaurt

Despre iaurturi, doar de bine. Se recomandă pentru sănătatea intestinului, organ cu rol de asimilare a nutrieților și cu funcție de barieră imunitară. Conțin vitamina D, decisivă pentru imunitate, și mai ales fermenți lactici activi, pentru flora bacteriană.

Fructe de pădure

Că te oprești la coacăze, afine, zmeură sau mure, fiecare abundă în vitamina C și antioxidanți importanți în protejarea tractului respirator. Pentru un efect amplificat, este indicat consumul fructelor de pădure mixte, mai degrabă decât a unui singur soi.

Recomandări

Cert este că natura vine în sprijinul mecanismelor imunitare cum știe ea mai bine. Trebuie doar să ai habar din ce direcție să acționezi și mai ales cu ce fel de plante și produse naturiste.

 - Pentru cei mari, Pachetul Imunitate Adulti, prin cele 4 tincturi Vitaminizantus, își îndeplinește excelent misiunea.
 - Pentru cei mici, Pachetul Imunitate Copii punctează fix spre barierele protective ale organismului, întărindu-le.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

6 Recenzii
138,00 lei 103,50 lei
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant

Pachetul conține 3 siropuri Vitaminizantus cu Miere și Propolis. Acestea contribuie la stimularea imunității copiilor, creșterea rezistenței organismului la boli, acoperirea carențelor de vitamine, depurare și tonifiere generală. Extractul concentrat de fructe și plante medicinale combat răceala și gripa. Mierea și propolisul protejează împotriva virusurilor, oferind totodată un gust plăcut, ușor de tolerat de către copii.

10 Reviews
144,00 lei 108,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Vitaminizantus 200ml

Vitamine pentru creșterea imunității. Extract hidroalcoolic concentrat din Cătină, Echinacea, Măceșe și Urzică cu efecte puternic vitaminizante și tonifiante, conceput special pentru întărirea sistemului imunitar.

9 Reviews
46,00 lei 34,50 lei
Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Sirop Vitaminizantus 200ml

Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

23 Reviews
33,00 lei 28,00 lei