🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Alimentatia in sezonul rece, pentru prevenirea virozelor respiratorii

14:54:06 PM EEST

Alimentatia in sezonul rece, pentru prevenirea virozelor respiratorii

Virozele respiratorii… Atât de comune, dar de multe ori, atât de periculoase…

Cu siguranță, cel puțin odată, ai făcut cunoștință cu gripa, cu răceala, cu tusea, cu nasul înfundat și durerea de gât. Însă de prea puține ori, te-ai gândit că prin câteva măsuri aproape banale, le poți preveni. Sau, cel puțin, le poți ameliora simptomele, limitând riscul unor complicații.

O metodă exrem de eficace, care suplimentează măsurile de protecție, se referă la alimentație.

Știința a demonstrat că sistemul imunitar se poate întări și activa cu ajutorul alimentației potrivite. Astfel, se recomandă dietele bogate în minerale, vitamine și substanțe antioxidante, în măsură să completeze anumite carențe.

Vitamina A

Un rol esențial îl are vitamina A. Împreună cu precursoarele sale, carotenoizii, protejează sănătatea ochilor, pielii și parului. În plus, contribuie la creșterea rezistenței în fața infecțiilor.

Printre varietățile alimentare bogate în beta-caroten, se numără morcovii, roșiile, ardeiul, pătrunjelul, spanacul, caisele, mango, dar și ficatul, untul sau ouăle.

Vitamina B

La fel de importante sunt și vitaminele din grupul de B-uri. Esențiale în buna funcționare a sistemului imunitar și în sinteza anticorpilor, protejează de procesele inflamatorii și infecțioase.

B-urile se regăsesc într-o concentrație semnificativă, în cerealele integrale (mai puțin în cele rafinate), în ficat, ciuperci, ouă, pește, carne, nuci și migdale.

Vitamina C

Vitamina C, printre altele, ajută la susținerea sistemului imunitar. Cu un puternic efect antioxidant, accelerează timpul de vindecare și blochează evoluția patologiilor respiratorii.

Dintre sursele alimentare de vitamina C, fac parte citricele, strugurii, fructele de pădure, dar și ardeii, roșiile, conopida, spanacul, broccoli și salata verde.

Zincul

Din categoria oligoelementelor, se remarcă zincul. Un micronutrient fundamental în funcționarea barierelor de protecție, acesta participă activ la scăderea riscurilor de contaminare cu germeni.

Zincul este prezent mai ales în carne, pește, fructe de mare, cereale, legume, semințe (floarea soarelui, dovleac), ciuperci, ciocolată și gălbenuș de ou.

Recomandare:

Pentru că natura reprezintă un izvor neprețuit de remedii pentru întărirea sistemului imunitar, îți propunem să încerci din magazinul nostru, pachetele Imunitate Adulți și Imunitate Copii. Prin efectele imunostimulante și vitaminizante, sunt de un real folos pentru creșterea rezistenței, sporirea capacității de protecție și pentru refacerea organismului ”încercat” de gripă, răceală și alte afecțiuni respiratorii.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant

Pachetul conține 3 siropuri Vitaminizantus cu Miere și Propolis. Acestea contribuie la stimularea imunității copiilor, creșterea rezistenței organismului la boli, acoperirea carențelor de vitamine, depurare și tonifiere generală. Extractul concentrat de fructe și plante medicinale combat răceala și gripa. Mierea și propolisul protejează împotriva virusurilor, oferind totodată un gust plăcut, ușor de tolerat de către copii.

10 Reviews
144,00 lei 115,00 lei
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

6 Recenzii
138,00 lei 110,00 lei
Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Sirop Vitaminizantus 200ml

Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

23 Reviews
33,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Vitaminizantus 200ml

Vitamine pentru creșterea imunității. Extract hidroalcoolic concentrat din Cătină, Echinacea, Măceșe și Urzică cu efecte puternic vitaminizante și tonifiante, conceput special pentru întărirea sistemului imunitar.

9 Reviews
46,00 lei