🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

3 Motive serioase să slăbești și să ții greutatea sub control

14:56:07 PM EEST

3 Motive serioase să slăbești și să ții greutatea sub control

Argumentele ultimelor săptămâni continuă să aducă în prim-plan afecțiunile sezonului rece, cu precădere virusul gripal și consecințele sale. Chiar și noi ne-am mobilizat în acest sens, prin câteva postări ”fierbinți”.

Însă dincolo de virusuri și bacterii cauzatoare de febră și patologii grave, organismul are de luptat și cu alți inamici ce fac ravagii când scapă de sub control. Unul este obezitatea, ca de altfel excesul de masa corporală în general.

De ce e bine să ai o greutate normoponderală?

Privind în jur, cu atâtea ”siluete” ce depășesc pragul normalității, peisajul e departe de a fi încurajator. Se întâmplă la toate vârstele. De vină pot fi dezechilibrele alimentare, mesele neregulate, unele patologii, stresul și nu în ultimul rând sedentarismul.

Acesta din urmă este un dușman de temut, ce răpune vieți pe bandă rulantă, chiar dacă o face indirect, prin patologiile pe care le cauzează.

Să revenim însă...

În caz că le cauți, motive să slăbești și să ții greutatea sub control există cu duiumul. Cu această ocazie, îți vom da 3. Tu doar citește cu atenție ce avem de spus!

Scapi de durerile articulare...

Adesea, excesul de greutate se asociază cu probleme ale sistemului osteoarticular. Foarte expuse sunt articulațiile genunchilor (în special), obligate să susțină prea multe kilograme.

Nu degeaba, multe persoane obeze se plâng de dureri articulare. Sau se văd nevoite să lupte cu tulburări care, în timp, nu fac decât să se înrăutățească.

Însă odată cu slăbirea, oasele și articulațiile nu mai sunt atât de solicitate. Drept urmare, vechile probleme se ameliorează.

... Și de stres

”Mens sana in corpore sano” sau ”Minte sănătoasă în corp sănătos”...

Cât adevăr se află în spatele acestui dicton străvechi înțelege mai ales cine aduce schimbări majore în stilul de viață. Deoarece reușind să slăbească și să-și mențină forma fizică, se resimte și la nivelul psihicului.

Un corp normoponderal are mai multe șanse să rămână sănătos. Și se va comporta ca o mașinărie ce funcționează la capacitate maximă, cu beneficii și în plan mental.

În ”traducere”, înseamnă mai puțin stres și anxietate, mai puține atacuri de panică neprevăzute.

Dormi mai bine

Știi momentele acelea în care nu reușești să-nchizi geană peste geană și începi să numeri oile, să le împarți pe grupulețe și tot așa?

Se întâmplă din cauza digestiei îngreunate, a gândurilor la zaharuri și la mese hipercalorice, din cauza unor maladii ce interferează cu calitatea somnului etc.

Treptat, pe măsură ce slăbești și ajungi la o masă corporală normală, vei uita de toate aceste obstacole care nu te lasă să te odihnești.

Reține!

După cum vezi, nu totul se rezumă la estetică și la a te bucura de pantalonii în care nu mai intri de mult... Asta în caz că spre asemenea motive te-au purtat gândurile...

Dacă ai decis că e cazul să faci ceva în acest sens, pe lângă diete hipocalorice, mese echilibrate și foarte multă mișcare, apelează cu încredere la acțiunea plantelor medicinale!

Ca să-ți fie de-ajutor, le-am integrat în ceaiuri și tincturi, preparate manual după rețete proprii. Le găsești în Pachetul Slăbire, soluția atunci când:

 - Pofta de mâncare nu-ți dă pace;
 - Ai nevoie de o detoxifiere;
 - Trebuie să scazi valorile colesterolului etc.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

151 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Siluetus 90g, faunusplant.ro
Ceai Siluetus 90g

Siluetă ideală. Amestec compus din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, acesta fiind recomandat în curele de slăbire și obezitate.

151 Reviews
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism, faunusplant.ro
Tinctura Siluetus 200ml. Formulǎ naturalǎ din 9 plante medicinale pentru reducerea greutății. Reduce apetitul şi favorizeazǎ arderea grǎsimilor. Ajutǎ la eliminarea toxinelor din organism

Siluetă ideală. Extract hidroalcoolic concentrat din 9 plante medicinale care contribuie la scăderea în greutate şi menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză şi laxaţie, aceasta fiind recomandată în curele de slăbire și obezitate.

148 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Amestec din 14 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la scăderea în greutate și menţinerea unei greutăţi corporale normale prin favorizarea arderii grăsimilor, diureză și laxaţie, fiind recomandat pentru curele de slăbire, obezitate.

42 Reviews
36,00 lei