🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Pachetul acnee, eczeme Faunus Plant. Remediu pentru alergii ale pielii pe sistem nervos

May 04, 2023 postat de Roxana
Pachetul acnee, eczeme Faunus Plant. Remediu pentru alergii ale pielii pe sistem nervos

De când e lumea și pământul stresul afectează starea de bine. Este una dintre cauzele pentru care derapajele sistemului tău imunitar se manifestă în diferite afecțiuni.

Sunt multe persoane care constată că atunci când sunt stresate au probleme cu căile respiratorii, dar mai ales cu pielea. Roșeața, acneele și eczemele pot fi alergii ale pielii pe sistem nervos ce se manifestă la nivel de intestin, piele, căi respiratorii sau ochi.

Din fericire, există remedii naturiste potrivite pentru ameliorarea simptomatică a alergiilor declanșate de sistemul nervos așa cum este și pachetul din plante Faunus Plant pentru acnee și eczeme.

Imunitate scăzută?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Rămâi alături de noi și află mai multe despre soluțiile oferite de natură.

Care sunt simptomele alergiei pe sistem nervos?

În primul rând, alergia este o hipersensibilitate care apare în urma unor mecanisme imunologice. Cu alte cuvinte, este răspunsul organismului la substanțele din mediu care sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor.

 În aceeași ordine de idei, stresul este o reacţie de apărare a organismului, o secreție de hormoni care anunţă sistemul nervos că există o presiune şi îl face să reacţioneze la un potenţial pericol.

Spre exemplu, urticaria la stres este una dintre cele mai frecvente tipuri de alergii apărute pe fond nervos. Dacă observi că îți apar pete reliefate pe corp, de culoare roz sau roşie și simți mâncărimi sau furnicături, e un semn alarmant.

De asemenea, stresul agravează și alte afecțiuni dermatologice deoarece cortizolul favorizează secreția de sebum. Din fericire, există diferite remedii naturiste contra stresului.

Reacția alergică poate afecta diferite părți ale corpului:

  • nasul sau/și ochii: rinita alergică și conjunctivita alergică;
  • pielea: dermatita, urticaria;
  • plămâni: astm bronșic.

Eczemele și acneele, simptomele alergiei pe sistem nervos ale pielii

Pielea are un rol important în protecția împotriva patogenilor și îndeplinește funcția de reglare termică. Este cel mai extins organ al corpului uman. De aceea, merită o atenție pe măsură.

Produse Recomandate

Niveluri crescute ale hormonului stresului, cortizolul, afectează sistemul imunitar, ceea ce poate conduce la probleme serioase ale pielii cum ar fi eczemele și acneele.

Diferența dintre eczemă și acnee este că prima apare în general la copii și se manifestă prin piele foarte uscată pe anumite zone ale corpului și ale feței, în timp ce a doua afecțiune apare prin diferite pustule, papule sau puncte de inflamaţie pe care le numim în general „coşuri”.

Ambele sunt afecțiuni dermatologice.

Tratamentele naturiste Faunus Plant pentru ameliorarea alergiei pe fond nervos

Plantele medicinale utilizate pentru atenuarea stresului pot îmbunătăți starea psihică și mentală. Remediile din natură nu susțin doar buna funcționare a sistemului nervos ci ajută și la echilibrarea barierelor imunitare, a sistemului endocrin și cardiovascular. Există chiar și plante cu efecte anxiolitice.

Încearcă remedii împotriva stresului cu:

  • valeriană – cu activități sedative și relaxante, favorizează somnul;
  • păducel – are proprietăți hipotensive, anxiolitice și sedative;
  • sunătoare – reechilibrează psihicul, oferind sprijin în momentele epuizante;
  • lavandă – este relaxantă și eficientă pentru a scăpa de insomnii;
  • tei – atenuează stresul, anxietatea, nervozitatea și durerile de cap;
  • echinacea – combate insomniile și diminuează anxietatea.

De asemenea, te poți îndrepta spre pachetul Depresii, Insomnii, Stres, dar și spre o mulțime de remedii naturale, transmise din generație în generație și realizate de echipa Faunus Plant după rețete cu efecte dovedite în timp. Le regăsești fie în secțiunea dedicată sistemului nervos sau le poți alege în funcție de afecțiunea pe care vrei să o tratezi în mod natural.

Pachetul Acnee, Eczeme – remediul ideal pentru alergia pielii pe sistem nervos

Produsele din pachetul Acnee, Eczeme pot deveni soluția potrivită pentru a ține departe bolile și imperfecțiunile epidermei.

Pachetul conține:

Toate produsele din acest pachet îndeplinesc roluri importante în asigurarea unui stil de viață sănătos, echilibrat: depurative, cicatrizant, antibacterian, antiseptic, antiinflamator.

Printre ingredientele care se află în acest pachet, putem aminte de:

  • coada șoricelului părți aeriene;
  • ulei de floarea-soarelui;
  • trei-fraţi-pătaţi părți aeriene.

Recomandările Faunus Plant pentru probleme ale pielii

Respectând indicațiile de administrare specifice fiecărui preparat în parte, beneficiile nu vor întârzia să apară. Pachetul Acnee, Eczeme se poate folosi și în completarea altor remedii pentru problemele pielii cum ar fi ceaiuri sau unguente.

De asemenea, un alt produs natural cu acțiuni benefice pentru eczeme, acnee, urticarie, zona zoster, psoriazis, crăpături ale pielii, hemoroizi externi sau răni cu ulcerații este unguentul cu Mărul Lupului care conține ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de lavandă și vitamina E.

Îți recomandăm și tinctura de Arnică care are rol antiinflamator și cicatrizant. Este un extract hidroalcoolic concentrat recomandat în dureri inflamatorii. Conține flori de arnică ce au în compoziție mai multe substanțe cu potențial benefic pentru sănătatea corpului, printre care se numără și flavonoidele (antioxidanți puternici), uleiurile esențiale și cumarinele.

Faunus Plant îți oferă remedii naturiste cu tradiție din plante medicinale și aromatice culese de pe plaiuri autohtone, produse în România și certificate internațional.

Articole recomandate

Trimite mai departe