🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Colagenus: sănătate și frumusețe într-o formulă unică

May 24, 2023 postat de Roxana
Colagenus: sănătate și frumusețe într-o formulă unică

Colagenul este una din cele mai importante proteine pe care organismul nostru o produce în mod natural. Reprezintă și cea mai mare parte din proteinele aflate în corpul nostru, fiind elementul principal din componența celulelor, țesuturilor, pielii, părului, oaselor, articulațiilor și vaselor noastre de sânge.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, iar părul reprezintă o extensie a personalității. Protejarea podoabei capilare dar și întreținerea pielii nu ține doar de personalitate sau principii, ci și de tratamentul pe bază de colagen pe care îl aplici.

Colagenul conferă elasticitate pielii și țesuturilor, întărește firele de păr și stimulează regenerarea celulară, vindecarea si cicatrizarea rănilor. Practic, funcționează ca un adeziv natural al organismului. Află mai multe despre colagen și beneficiile sale.

Însă, ce ne facem atunci când, odată cu trecerea timpului, după vârsta de 25 de ani, producția naturală de colagen din organism scade? Căutăm surse din natură pentru a compensa apariția unor afecțiuni degenerative, specifice vârstei.

În acest sens, avem o veste bună pentru tine. Am creat un remediu naturist pe bază de colagen și extract din plante naturale, special pentru sănătatea și frumusețea pielii, părului, unghiilor și articulațiilor.

Am lansat Colagenus: sănătate și frumusețe cu colagen și extract din plante

Știm cât este de important ca organismul să se alimenteze cu colagen din surse naturale. La fel de bine știu și clienții și cititorii noștri. Așadar, la solicitările voastre, am pus bazele unei formule unice în cadrul unui nou produs.

Vă prezentăm Colagenus - noul tratament sub formă lichidă, cu concentrație mare de colagen și extract din plante medicinale. Produsul îți vine în ajutor cu 11 componente bioactive, într-o formulă concepută pentru sănătatea articulațiilor, oaselor, mușchilor, părului și unghiilor. Acesta îndeplinește simultan două beneficii esențiale: atât în sănătate cât și în cosmetică.

Produse Recomandate

Colagenus este un produs obținut prin prelucrare manuală, având la bază o rețetă gândită pentru refacerea țesuturilor deficitare în colagen. Ingredientele pe bază de colagen și plante bogate în minerale sunt ușor absorbite de către organism și se fixează rapid, pentru efecte de lungă durată în urma unei cure.

Colagenus înseamnă mai multă libertate de mișcare, oase puternice, musculatură refăcută, cât și mai multă suplețe și naturalețe pentru piele, păr și unghii.

Rețetă unică: 6.000mg de colagen lichid hidrolizat în 15ml

Colagenul este cel mai folositor nutrient al corpului uman. Datorită colagenului, practic, corpul nostru capătă mobilitate. Deoarece reprezintă 70-80% din piele, fibrele de colagen au și responsabilitatea de a menține structura elastică a pielii, dar și hidratarea acesteia.

De aceea, beneficiile colagenului în dermatocosmetică nu trebuie neglijate. Menținerea unui nivel ridicat de colagen în corp este esențială pentru a susține sănătatea structurală a pielii și pentru a preveni semnele de îmbătrânire.

Rețeta care stă la baza produsului Colagenus este creată din ingrediente precum: colagen bovin hidrolizat Peptan©, extract apos din fructe și plante mineralizate, aloe vera, mentă, hibiscus, vitamina C și îndulcitor natural (Stevie).

Extractul apos este din fructe precum cătină, ienupăr, măceșe. Ele sunt bogate în minerale care se absorb ușor în organism și se fixează rapid, pentru efecte de lungă durată.

Colagenus are un ambalaj de 500ml, care conține capac cu dozator. Doza este suficientă pentru o cură de 33 zile. De asemenea, acest produs lichid din plante naturale autohtone nu conține gluten, soia, sau alți alergeni. Cu alte cuvinte, poate fi administrat în siguranță.

Afecțiuni Dermatologice?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

De ce să alegi Colagenus?

Riscul de apariție a unor afecțiuni degenerative la nivelul articulațiilor, cum ar fi osteoartrita, crește pe măsură ce nivelul de colagen din organism se reduce odată cu îmbătrânirea. Totodată, ridurile se adâncesc, unghiile devin fragile, iar părul casant.

De vreme ce deficiența de colagen poate fi prevenită printr-un tratament cu remedii naturale provenite din soiurile autohtone, lansarea acestui produs vine ca un răspuns firesc la nevoile clienților noștri.

Iată câteva motive să alegi Colagenus pentru sănătatea articulațiilor, oaselor și mușchilor:

  • protejează cartilajele, redă mobilitatea,
  • ameliorează simptomele afecțiunilor osoase,
  • reduce durerea și inflamația articulară,
  • accelerează refacerea oaselor și articulațiilor în urma anumitor traumatisme,
  • accelerează recuperarea după activități fizice intense,
  • protejeasă sistemul osos și articular.

Dacă ești preocupat de beneficiile cosmetice, iată de ce să alegi Colagenus pentru piele, păr și unghii:

  • hrănește și hidratează pielea intens din interior,
  • combate vizibil semnele îmbătrânirii pielii,
  • întărește firele de păr și le conferă strălucire,
  • întărește unghiile și le accelerează creșterea,
  • reduce aspectul vergeturilor,
  • combate și previne apariție celulitei,
  • este adjuvant în tratamentele pentru psoriazis și vitiligo.

Înaintarea în vârstă, fumatul și efectele razelor UV sunt doar câțiva dintre factorii care contribuie la diminuarea cantității de colagen din organism. Nivelul scăzut vine la pachet cu o serie de probleme, începând de la apariția ridurilor, căderea părului și până la durerile articulare.

Din fericire, în afară de procesul de îmbătrânire, cauzele scăderii nivelului de colagen pot fi controlate cu ajutorul remediilor naturale care facilitează procesul de regenerare oferind elasticitate și hidratare intensă.

Colagenus este tratamentul complet cu concentrație mare de colagen și plante medicinale pentru articulații sănătoase și pentru frumusețea pielii, unghiilor și părului. Începe cura cât mai curând și bucură-te de o viață activă și un aspect mai tânăr!

Articole recomandate

Trimite mai departe